Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Φθινοπωρινό τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ με 2 εκατ. ευρώ

tags :
Φθινοπωρινό τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ με 2 εκατ. ευρώ
Φθινοπωρινό τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ με 2 εκατομμύρια ευρώ
Φθινοπωρινό τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ με 2 εκατομμύρια ευρώ

Το πρώτο από τα τρία εβδομαδιαία ραντεβού τους με την τύχη έχουν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, οι οποίοι διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αυτό θα μοιραστούν ένας ή περισσότεροι νικητές της πρώτης κατηγορίας, που θα καταφέρουν να μαντέψουν σωστά τους «5+1» αριθμούς του παιχνιδιού.
Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ έχουν προθεσμία έως τις 21:30 απόψε για να καταθέσουν τα δελτία τους στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, καθώς και μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.
Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 και μεταδίδονται αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.
Οι εκατομμυριούχοι του 2020
Το ΤΖΟΚΕΡ βρίσκεται σε τροχιά τζακ ποτ, χωρίς νικητή στην πρώτη κατηγορία, εδώ και πέντε συνεχόμενες κληρώσεις. Από την αρχή του έτους, ωστόσο, έχουν βρεθεί 10 μεγάλοι νικητές, οι οποίοι έχουν μοιραστεί συνολικά περισσότερα από 46 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, 234 τυχεροί παίκτες, οι οποίοι κατόρθωσαν να προβλέψουν σωστά τους 5 αριθμούς αλλά δεν βρήκαν το ΤΖΟΚΕΡ, έχουν κερδίσει συνολικά πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης