Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Όμιλος Fourlis: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2019

tags :
Όμιλος Fourlis: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2019
Στην έκδοση της 11ης, κατά σειρά, Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Υπευθυνότητας προχώρησε ο Όμιλος Fourlis
Στην έκδοση της 11ης, κατά σειρά, Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Υπευθυνότητας προχώρησε ο Όμιλος Fourlis πριν από λίγες μέρες.
Η Έκθεση, η οποία παρουσιάζει πληροφορίες για τη διαχείριση και τις επιδόσεις βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου και καλύπτει την περίοδο από 1η Ιανουαρίου 2019 έως και 31η Δεκεμβρίου 2019 απευθύνεται σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη του Ομίλου Fourlis και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την προσέγγιση και διαχείριση του Ομίλου σε θέματα που αφορούν τη συμβολή του στη βιώσιμη ανάπτυξη.
Η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2019 καταρτίστηκε σε συμφωνία με τα πρότυπα Global Reporting Initiative (GRI), επιλογή "core”. O Όμιλος Fourlis θεωρεί ότι η επιλογή αυτή αποτυπώνει τη δέσμευσή του για σύνδεση της ευρύτερης στρατηγικής του με τις οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές του επιδράσεις και τη συμβολή του στη βιώσιμη ανάπτυξη, στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε.
Για τη σύνταξη της Έκθεσης ελήφθησαν, επιπλέον, υπόψη συγκεκριμένοι δείκτες του Οδηγού Δημοσιοποίησης Πληροφοριών ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών (2019).
Η Έκθεση αυτή αποτελεί και την Αναφορά Προόδου ("Communication on Progress”) του Ομίλου, ως προς την τήρηση των δέκα Αρχών του Οικουμενικού Συμφώνου του Ο.Η.Ε., της μεγαλύτερης διεθνούς εθελοντικής πρωτοβουλίας για την υπεύθυνη επιχειρηματική δράση, την οποία ο Όμιλος Fourlis προσυπογράφει από το 2008.
Η  Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2019 προετοιμάστηκε από τον Όμιλο Fourlis και η Ernst & Young Hellas παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά την προετοιμασία αυτής, ως προς την τήρηση των προτύπων GRI και των 10 Αρχών του UNGC (Communication on Progress).  Τον σχεδιασμό του εντύπου επιμελήθηκε η εταιρεία The Nomad Design Tribe.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης