Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ποιες μετοχές έχουν σπάσει ανοδικά τη συσσώρευση και ξεχωρίζουν και στη σημερινή συνεδρίαση

tags :
Ποιες μετοχές έχουν σπάσει ανοδικά τη συσσώρευση και ξεχωρίζουν και στη σημερινή συνεδρίαση
Πολύ καλή εικόνα εκτός από την Ελλάκτωρ και από Reds, από Viohalco, Fourlis και Autohellas – Προσπαθούν Cenergy και ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ
Το γύρισμα της αγοράς σε θετικό έδαφος από τα χαμηλά των 655 μονάδων (-0,86%) από τη μία θεωρείται θετική εξέλιξη καθώς διατηρεί τις ελπίδες του ανοδικού σεναρίου για ανοδική διαφυγή και επιτρέπει σε κάποιες μετοχές να το πράξουν στη σημερινή συνεδρίαση.
Ο γενικός δείκτης παραμένει πάνω από τον εκθετικό κινητό μέσο των 100 ημερών, τον οποίο σχεδόν ακούμπησε σήμερα και στη συνέχεια αντέδρασε, και το ίδιο ισχύει και για τον δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE 25.
Έχοντας αναφερθεί λίγες μέρες νωρίτερα στα κρίσιμα σημεία αρκετών μετοχών και στις δοκιμασίες σημαντικών αντιστάσεων, σήμερα παρατηρούνται προσπάθειες ανοδικής διαφυγής από κάποιες μετοχές.
Η Ελλάκτωρ λόγω των θετικών εξελίξεων ήδη από χθες έσπασε προς τα πάνω και καταγράφει μεγάλη άνοδο σε διάστημα λίγων συνεδριάσεων.
Λόγω των εξελίξεων στην Ελλάκτωρ ανοδική διαφυγή πραγματοποιεί και η Reds και μάλιστα με πολύ υψηλό όγκο συναλλαγών.
Image
Πλέον η μετοχή καταγράφει άνοδο από την αρχή του έτους, ενώ στην αγορά έχουν κυκλοφορήσει και πάλι οι φήμες για συγχώνευση με την Ελλάκτωρ.
Εξαιρετική είναι και η κίνηση της Viohalco με τη μετοχή να σπάει σήμερα τη συσσώρευση και να περνάει πάνω από τον εκθετικό κινητό μέσο των 200 ημερών.
Image
Με υψηλό ημέρας στα 2,72 ευρώ διαπραγματεύεται στα 2,66 ευρώ με όγκο 132 χιλ. τεμάχια.
Σημειώνεται πως για τις άλλες εταιρείες του ομίλου, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ και Cenergy παρατηρείται προσπάθεια υπέρβασης της άνω πλευράς της συσσώρευσης.
Η Autohellas πριν λίγες μέρες ξεκίνησε μία καλή αντίδραση διασπώντας τη συσσώρευση και ξεπερνώντας τον κινητό των 100 ημερών.
Σήμερα και αφού πρώτα τον ακούμπησε ξανά προσπαθεί εκ νέου να φύγει ανοδικά καταγράφοντας αξιόλογη άνοδο.
Τέλος η Fourlis πριν λίγες συνεδριάσεις διέσπασε τη συσσώρευση και σήμερα κινείται ξανά πάνω από τον κινητό των 200 ημερών.
Επιβεβαίωση της ανοδικής διάσπασης θα μπορούσε να δώσει αξιόλογη κίνηση στη μετοχή.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης