Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κερατσίνι: Αλαλούμ με το κρούσμα σε μαθητή του 4ου Γυμνασίου - Διευκρινίσεις από τον ΕΟΔΥ

tags :
Κερατσίνι: Αλαλούμ με το κρούσμα σε μαθητή του 4ου Γυμνασίου - Διευκρινίσεις από τον ΕΟΔΥ
Ο μαθητής πήγε κανονικά σχολεία τη Δευτέρα, ωστόσο το νοσοκομείο ειδοποίησε την οικογένεια ότι είχε γίνει λάθος στα αποτελέσματα και ήταν τελικά θετικός στον ιό
Σε διευκρινίσεις σχετικά με το κρούσμα σε μαθητή από σχολείο του Κερατσινίου, ο οποίος αρχικά διαγνώστηκε αρνητικός αλλά στην πορεία βρήκε θετικός στον κορωνοίό, προχώρησε ο ΕΟΔΥ.
Όπως αναφέρει ο  ΕΟΔΥ, «σχετικά με δημοσιεύματα, που αφορούν σε λανθασμένη διάγνωση τεστ σε μαθητή στο Κερατσίνι (αρχικά αρνητικός και τελικά θετικός στον κορωνοϊό) αξίζει να διευκρινιστεί, ότι η διάγνωση και η ανακοίνωση για κάθε κρούσμα γίνεται από το εκάστοτε συμβεβλημένο Εργαστήριο και όχι από τον ΕΟΔΥ, ο οποίος ενημερώνεται για το αποτέλεσμα".
Και καταλήγει: "κατά συνέπεια μόλις ο ΕΟΔΥ πληροφορήθηκε από το Εργαστήριο για τη λανθασμένη διάγνωση ανταποκρίθηκε άμεσα, ενημέρωσε τη σχολική κοινότητα και πραγματοποίησε τεστ στους γονείς του μαθητή".
Σημειώνεται ότι ο μαθητής που την προηγούμενη Τρίτη είχε παρουσιάσει συμπτώματα,  έκανε τεστ για τον κορωνοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό.
Ο μαθητής πήγε κανονικά σχολεία τη Δευτέρα, ωστόσο το νοσοκομείο ειδοποίησε την οικογένεια ότι είχε γίνει λάθος στα αποτελέσματα και ήταν τελικά θετικός στον ιό.
Προς το παρόν το τμήμα του μαθητή λειτουργεί κανονικά, όπως και το σχολείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης