Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συνάντηση του προέδρου της ΟΝΕΧ με τον δήμαρχο Ελευσίνας - Στο επίκεντρο τα ναυπηγεία

tags :
Συνάντηση του προέδρου της ΟΝΕΧ με τον δήμαρχο Ελευσίνας - Στο επίκεντρο τα ναυπηγεία
Ξενοκώστας (ΟΝΕX): Και στην Ελευσίνα το πετυχημένο μοντέλο Νεωρίου
Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, η συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου και του Προέδρου και CEO της ΟΝΕΧ Group κ. Πάνο Ξενοκώστα, στο Δημαρχείο Ελευσίνας.
Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος της Ελευσίνας, Δήμος και Ναυπηγείο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και από κοινού θα εργασθούν στενά με σκοπό την εξυγίανση του Ναυπηγείου μετά την υποβολή της αίτησης στα αρμόδια δικαστήρια, αλλά και την στήριξη της κοινωνίας τα επόμενα χρόνια.
Ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι «ο Δήμος, η πόλη και η κοινωνία της Ελευσίνας περιμένουν με μεγάλη προσμονή και ανυπομονησία την επίσημη έλευση της ΟΝΕΧ στα Ναυπηγείο μετά την υποβολή της αίτησης εξυγίανσης στα αρμόδια δικαστήρια. Στηρίζουμε την προσπάθεια για την επανάληψη του πετυχημένου μοντέλου του Νεωρίου, με το οποίο διασφαλίστηκαν και επαυξήθηκαν θέσεις εργασίας, αποπληρώθηκαν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων και δημιουργήθηκε ανταποδοτικότητα στην κοινωνία.
Η Ελευσίνα μπορεί να ξεφύγει από την ανεργία και την ύφεση και το Ναυπηγείο να αποτελέσει βασικό πυλώνα της ναυπηγικής και επισκευαστικής βιομηχανίας, διαφημίζοντας με αυτόν τον τρόπο την πόλη μας στην διεθνή κοινότητα μέσα από την καλή δουλειά των Ναυπηγείων της, μετά από δεκαετίες μαρασμού και εξαθλίωσης».
Ο Πρόεδρος της ΟΝΕΧ κ. Ξενοκώστας δήλωσε πως «είναι συγκινητική και μας γεμίζει δύναμη η στήριξη της κοινωνίας, Δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου κ. Οικονόμου στην μεγαλύτερη διάσωση ναυπηγικής μονάδας που επιχειρήθηκε στην ιστορία της Ελλάδας και από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της Ευρώπης. Δηλώνω δεσμευμένος και στον κ. Δήμαρχο στο πετυχημένο μοντέλο Νεωρίου, του οποίου θεμελιώδεις αρχές είναι διασφάλιση και επαύξηση θέσεων εργασίας και η αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων.
Είμαι ευγνώμον για την αγάπη που λαμβάνω και όλοι μαζί σαν μια οικογένεια, εργαζόμενοι, κοινωνία, Ναυπηγείo και Δήμος θα δουλέψουμε σκληρά και με μοναδικό όραμα μας να φτάσουμε το Ναυπηγείο της Ελευσίνας ψηλά εκεί που αξίζει διαφημίζοντας την πόλη και στηρίζοντας την κοινωνία»
Δήμαρχος και κ. Ξενοκώστας συμφώνησαν να έχουν συχνή επικοινωνία προς όφελος του Ναυπηγείου και της Ελευσίνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης