Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κεφαλονιά ο Χαρδαλιάς - Συμμετοχή σε σύσκεψη

Στην Κεφαλονιά ο Χαρδαλιάς - Συμμετοχή σε σύσκεψη
Σύσκεψη υπό τον Ν,. Χαρδαλιά στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς (Αργοστόλι) με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, Σταύρου Τραυλού, καθώς και των Δημάρχων, Θ. Μιχαλάτου, Γ. Κατσίβελη και Γ. Μονιά
Στην Κεφαλονιά βρίσκεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων,  Ν.  Χαρδαλιάς, ο οποίος θα έχει σύσκεψη στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς (Αργοστόλι).
Στην Κεφαλονία τον υποδέχτηκε  ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς, Σταύρος Τραυλός και στη συνέχεια, μαζί πέταξαν  πάνω από πληγείσες περιοχές όπως η Σάμη και η Παλλικη.
Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, ο κ. Χαρδαλιάς θα μεταβεί εκτάκτως στα τρία νησιά του Ιονίου που επλήγησαν από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ιανού».
Μάλιστα, σε Κεφαλονιά σήμερα, αλλά και  Ζάκυνθο και Ιθάκη την Κυριακή 20/9 , θα πραγματοποιήσει σειρά συσκέψεων με Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχους των περιοχών αυτών, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς Πολιτικής Προστασίας (Πυροσβεστικό σώμα, ΕΛ.ΑΣ., ΕΚΑΒ, ΔΕΔΔΗΕ κλπ), για τον καλύτερο συντονισμό και επίσπευση των ενεργειών τους προς ταχεία αποτίμηση και άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία.
Παράλληλα, στην Κεφαλονιά έφτασε και σημαντική βοήθεια.
Ειδικότερα,  στο νησί βρίσκονται τρία πυροσβεστικά οχήματα και τρία μικρότερα  με πυροσβέστες, εργοδηγοί της ΔΕΔΔΗΕ, μια νταλίκα με κορμους για τους πυλώνες ηλεκτροδότησης που έχουν διαλυθεί, δύο  φορτηγά της ΔΕΗ και αυτοκίνητα του ΟΤΕ, ώστε να αποκαταστήσουν όλες τις βλάβες στο σύστημα τόσο της  ηλεκτροδοτησης, όσο  και των τηλεπικοινωνιων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης