Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ron Paul Institute: Οι ΗΠΑ μεταφέρουν στρατεύματα στην Συρία, τα παράδοξα της πολιτικής Trump

Ron Paul Institute: Οι ΗΠΑ μεταφέρουν στρατεύματα στην Συρία, τα παράδοξα της πολιτικής Trump
Αυτή η φάση της εμπλοκής των ΗΠΑ στην Συρία θα περιλαμβάνει έξι Οχήματα Bradley Fighting Vehicles και λιγότερους από 100 στρατιώτες στη βορειοανατολική Συρία
Οι παράξενες και ακανόνιστες πολιτικές του Προέδρου Trump συνεχίζονται αναφέρει το Ron Paul Institute
Σε ένα λεπτό ο πρόεδρος Trump μειώνει τα στρατεύματα σε καυτές ζώνες, λίγα λεπτά αργότερα στέλνει στρατεύματα στις καυτές ζώνες.
Το Πεντάγωνο αναπτύσσει αμερικανικά στρατεύματα στη Συρία μετά από μια σειρά κλιμακωτών συναντήσεων μεταξύ των ΗΠΑ και των ρωσικών στρατευμάτων, αναφέρει το NBC.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των στρατευμάτων που αναπτύσσονται είναι μικρός, αλλά δημιουργεί ένα ακόμη πεδίο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μελλοντική κλιμάκωση.
Ένας Αμερικανός αξιωματούχος είπε, «αυτές οι ενέργειες και οι ενισχύσεις είναι ένα σαφές μήνυμα στη Ρωσία να ακολουθήσει τις διαδικασίες αμοιβαίας αποχώρησης ειδικά στην βορειοανατολική Συρία»
Να σημειωθεί ότι στην βορειοανατολική Συρία υπάρχουν πολλοί κούρδοι που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ.
Στην πραγματικότητα, είναι ένα σαφές μήνυμα ότι ο Πρόεδρος Trump συνεχίζει, να αγνοεί τη σοφή συμβουλή του Τζορτζ Ουάσινγκτον στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι ΗΠΑ να μείνουν μακριά από τα προβλήματα.
Αυτή η φάση της εμπλοκής των ΗΠΑ στην Συρία θα περιλαμβάνει έξι Οχήματα Bradley Fighting Vehicles και λιγότερους από 100 στρατιώτες στη βορειοανατολική Συρία που θα αναπτυχθούν σε διάρκεια 90 ημερών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης