Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία "Ιανός": Τρεις οι νεκροί, μία αγνοούμενη και τεράστιες καταστροφές

Κακοκαιρία
Αγνοείται μια 43χρονη
Τρεις νεκρούς, μία αγνοούμενη, αλλά και μεγάλες καταστροφές σε κατοικίες, υποδομές, επιχειρήσεις, και στην αγροτική παραγωγή,  άφησε  πίσω του η κακοκαιρία «Ιανός».
Ήδη, ξεκίνησε η απογραφή των καταστροφών στις πληγείσες από την κακοκαιρία  περιοχές, με κλιμάκια της Περιφέρειας να βρίσκονται  σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Ιθάκη και Καρδίτσα όπου παρατηρήθηκαν τα περισσότερα προβλήματα.
Σε ό,τι αφορά τα 3 θύματα της κακοκαιρίας, την Κυριακή 20/9 εντοπίστηκε νεκρός από την πυροσβεστική υπηρεσία Καρδίτσας, ένας ηλικιωμένος που αγνοείτο από το Σάββατο 19/9 όταν λόγω της έντονης βροχόπτωσης κατέρρευσε η στέγη του σπιτιού του στο χωριό Καστανιά.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο 19/9 μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Φάρσαλα ήταν το πρώτο θύμα της  κακοκαιρίας, ενώ το δεύτερο ήταν στην Καρδίτσα ένας 63χρονος κτηνοτρόφος αλβανικής καταγωγής.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό, σύμφωνα με στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, μιας 43χρονης οδηγού, η οποία αγνοείται στην περιοχή του Μουζακίου, παρόλο που  το αυτοκίνητό της βρέθηκε το Σάββατο 19/9.
Τέλος,  πληροφορίες αναφέρουν ότι βοσκοί βρίσκονται σε κτηνοτροφική μονάδα στο Μακρυχώρι και δεν επιθυμούν να τους μεταφερθούν και έτσι,  θα γίνει προσπάθεια από τις αρμόδιες αρχές να τους προμηθεύσουν με είδη πρώτης ανάγκης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης