Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα brand καμπάνια από την McDonald’s

tags :
Νέα brand καμπάνια από την McDonald’s
Η νέα brand καμπάνια της McDonald’s #MomentsWorthSharing ζωντανεύει την υπόσχεση του brand να κάνει τις «απολαυστικές στιγμές εύκολες για όλους»
Η νέα brand καμπάνια της McDonald’s #MomentsWorthSharing ζωντανεύει την υπόσχεση του brand να κάνει τις «απολαυστικές στιγμές εύκολες για όλους» (making delicious, feel-good moments easy for everyone).
Η καμπάνια εστιάζει σε όλες τις μικρές, καθημερινές (αλλά και πολύτιμες) στιγμές που μοιραζόμαστε με την παρέα, δείχνοντας πώς απλές συνήθειες γίνονται πιο ευχάριστες (και απολαυστικές) με τα αγαπημένα μας προϊόντα McDonald’s.
Μπορεί να μείνεις στο σπίτι και να απολαύσεις McDonald’s με το McDelivery, να κάνεις μια γρήγορη στάση στο 24ωρο McDrive πριν τη βραδινή έξοδο ή να φας στο αγαπημένο σου εστιατόριο McDonald’s.
Τα McDonald’s είναι πάντα εκεί και σε κάθε περίσταση – ιδίως για όλες εκείνες τις στιγμές που αξίζει να μοιράζεσαι (#MomentsWorthSharing).
Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τη DDB Athens και περιλαμβάνει τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ, ψηφιακή και υπαίθρια διαφημιστική εκστρατεία, αλλά και επικοινωνία εντός του εστιατορίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης