Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Καρδίτσα ο πρωθυπουργός να μην κρυφτεί και να μιλήσει με αληθινούς εργαζόμενους

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Καρδίτσα ο πρωθυπουργός να μην κρυφτεί και να μιλήσει με αληθινούς εργαζόμενους
«Ωραία τα ευφυολογήματα της ΝΔ»
Τα σχόλια της ΝΔ για τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την Καρδίτσα, προκάλεσαν την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα η ΝΔ είχε απαντήσει στην τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ασπιρίνες την κατάσταση στην Καρδίτσα, αναφέροντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άλλα λέει τη μία ημέρα και άλλα την άλλη.
Από την Κουμουνδούρου χαρακτηρίζουν τις αιτιάσεις του κυβερνώντος κόμματος «ευφυολογήματα» και καλεί τον πρωθυπουργό κατά την αυριανή του επίσκεψη στην Καρδίτσα να περπατήσει στην πόλη και να μιλήσει με τους ανθρώπους που επλήγησαν.
«Ωραία τα ευφυολογήματα της ΝΔ.
Ελπίζουμε όμως αύριο που ο κ. Μητσοτάκης θα βρει το δρόμο να πάει στην Καρδίτσα, αφού τέσσερις μέρες δεν έχει εμφανιστεί άνθρωπος, να μη κρυφτεί σε κάποιο αποστειρωμένο σημείο της πόλης, όπως συνηθίζει, αλλά να περπατήσει στην οδό Κουμουνδούρου, παρουσία των ΜΜΕ και να μιλήσει με αληθινούς εργαζόμενους και καταστηματάρχες.
Να ακούσει το πόνο και την οργή τους και να τους εξηγήσει ότι τα 600 ευρώ που τους δίνει είναι υπεραρκετά για την ολική καταστροφή που υπέστησαν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης