Στην Καρδίτσα ο Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Μεγάλες οι καταστροφές, θέλουμε να δούμε πράξεις

Στην Καρδίτσα ο Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Μεγάλες οι καταστροφές, θέλουμε να δούμε πράξεις
Πράξεις σημαίνει η αποζημίωση να φτάσει στο 100% για όλες τις καταστροφές χωρίς όρους, αστερίσκους και προϋποθέσεις είπε ο κ.Κουτσούμπας
Τη θέση πως είναι ώρα όχι για λόγια αλλά για πράξεις όσον αφορά την αποζημίωση των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφές διατύπωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Καρδίτσα.
«Περιττεύει να πω ότι οι καταστροφές είναι μεγάλες.
Θα επαναλάβω ότι αυτή η ώρα, δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, γιατί τα λόγια τα ακούμε και από τους κυβερνώντες, και από τις κρατικές αρχές και από τις τοπικές αρχές. Θέλουμε να δούμε πράξεις.
Και πράξεις σημαίνει η αποζημίωση να φτάσει στο 100% για όλες τις καταστροφές, χωρίς όρους, αστερίσκους και προϋποθέσεις.
Δεν είναι ώρα για ψίχουλα.
Δεν μπορεί ο άλλος να αποκαταστήσει το σπίτι του, το κατάστημά του, το χωράφι του, αυτό που έχει χάσει και αυτά που του έχει πλήξει η κακοκαιρία με ένα επίδομα και με ψίχουλα.
Ούτε με αναστολές κάποιων χρεών και πληρωμών, για ένα εξάμηνο.
Γιατί μετά από ένα εξάμηνο θα μπορεί ο καταστηματάρχης της Καρδίτσας, ο αγρότης της Καρδίτσας, ο εργαζόμενος, ο υπάλληλος της Καρδίτσας να πληρώσει, είτε στην εφορία, είτε τον ΕΝΦΙΑ, είτε στις τράπεζες που χρωστάει, είτε δημοτικά τέλη;» είπε ο κ.Κουτσούμπας.
«Θα πρέπει αυτό το πράγμα να σταματήσει, να υπάρχει αναστολή μέχρι να υπάρξει πλήρη αποκατάσταση όλων των ζημιών, να αρχίσει να δουλεύει κανονικά ξανά η οικονομία και να μπορεί να έχει εισόδημα.
Και το επίδομα θα πρέπει οπωσδήποτε να καλύπτει αυτό που χάνει, αυτό που θα είχε ως εισόδημα αν δούλευε το κατάστημα, αν μπορούσε να δουλέψει ο εργαζόμενος και να είναι 100%.
Και όχι αυτές τις κοροϊδίες που λένε και οι κυβερνώντες και η αξιωματική αντιπολίτευση και οι διάφοροι των περιφερειών και των δήμων» είπε ο κ.Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS