Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

To ΙΑΣΩ Παίδων πρωτοπορεί και ενημερώνει τα σχολεία για τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19

tags :
To ΙΑΣΩ Παίδων πρωτοπορεί και ενημερώνει τα σχολεία για τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19
Tο ΙΑΣΩ Παίδων επενδύει στην ενημέρωση και την εκπαίδευση των μικρών φίλων για τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19
Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ “Δίπλα σας”, το ΙΑΣΩ Παίδων επενδύει στην ενημέρωση και την εκπαίδευση των μικρών φίλων για τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19.
Το ΙΑΣΩ Παίδων διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία σε θέματα διάγνωσης και πρόληψης είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά για τη σωστή ενημέρωση της νόσου COVID-19.
Το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό του ΙΑΣΩ Παίδων επισκέπτεται ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και σχολεία και ενημερώνει για τους κανόνες υγιεινής, το σωστό πλύσιμο των χεριών και το σωστό τρόπο χρήσης της μάσκας. Η ενημέρωση περιλαμβάνει και διαδραστικά παιχνίδια γιατί τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα μέσα από το παιχνίδι.
Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ρωτήσουν ότι τους απασχολούν για τον COVID-19, λαμβάνοντας απαντήσεις από τους ειδικούς επαγγελματίες υγείας.
Ο κος Θωμάς Μολασιώτης, Διευθυντής της Ελληνογαλλικής Σχολής Αθηνών “Άγιος Παύλος” δήλωσε ότι «Η πρόληψη είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος για την προστασία της υγείας μας.
Όταν η πρόληψη συνδυάζεται με εκπαίδευση και ενημέρωση, τότε η προστασία μας θωρακίζεται ακόμα πιο πολύ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα του Ομίλου ΙΑΣΩ, με επικεφαλής τη Νάνσυ Χριστοπούλου, για την εκπαίδευση που έκαναν σε όλα τα παιδιά της Σχολής μας, πάνω σε θέματα προσωπικής υγιεινής, φροντίδας και προστασίας μας απέναντι στον COVID-19».
Στο ΙΑΣΩ Παίδων, φροντίζουμε ό,τι πολυτιμότερο έχετε, το παιδί σας και προστατεύουμε το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία του κάθε παιδιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης