Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Έξι νέα brands έρχονται στα Factory Outlet

tags :
Έξι νέα brands έρχονται στα Factory Outlet
Έξι νέα brands στα Factory Outlet
Η αλυσίδα καταστημάτων fashion outlet στην Ελλάδα εμπλουτίζει τις συλλογές της με νέα, αγαπημένα fashion brand αλλά και με νέες προσθήκες από τον χώρο του home και του outdoor living.
Η νέα σεζόν ξεκινά στα Factory Outlet με 6 νέα fashion, home και outdoor living brand να κάνουν την εμφάνισή τους στα καταστήματα Αεροδρομίου και Πειραιώς, διευρύνοντας την γκάμα προϊόντων, φυσικά σε outlet τιμές έως -70%.
Η αλυσίδα καταστημάτων fashion outlet στην Ελλάδα εμπλουτίζει τις συλλογές της με νέα, αγαπημένα fashion brand αλλά και με νέες προσθήκες από τον χώρο του home και του outdoor living, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση του αγοραστικού κοινού.
Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, στο νέο corner της Calvin Klein, του δημοφιλούς lifestyle brand παγκοσμίως, θα βρείτε επιλεγμένες συλλογές από σύγχρονα και εκλεπτυσμένα σχέδια σε ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες. Το νέο corner Home Culture, στο Factory Outlet Αεροδρομίου, φιλοξενεί μοντέρνα είδη σπιτιού και διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και υψηλής αισθητικής σπίτι, ενώ στο νέο corner Dimitriadis Action Stores θα ανακαλύψετε τα πάντα για τις πιο δημοφιλείς outdoor δραστηριότητες. Στην ευρεία γκάμα προσφορών του Factory Outlet Αεροδρομίου προστίθεται το sports brand JOMA, το οποίο προσφέρει μια ολοκληρωμένη συλλογή από αθλητικά είδη σε χαμηλές τιμές.
Το κατάστημα Factory Outlet Πειραιώς υποδέχεται δυο νέα fashion brand: το Benetton, μια εταιρεία που σχεδιάζει για το μέλλον και ζει στο παρόν, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο περιβάλλον και το Unity, που αποτελεί την επιτομή του fashion streetwear στην ελληνική αγορά με συλλογές, όπως Volcom κ.α.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης