Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυξημένη ζήτηση για κρουαζιέρες

tags :
Αυξημένη ζήτηση για κρουαζιέρες
Πολλοί καταναλωτές διχάζονταν για το εάν θα κάνουν κράτηση τώρα ή θα περιμένουν έως ότου ο κλάδος έχει πιο καθοριστικές ημερομηνίες για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας
Κράτηση για κρουαζιέρα είναι έτοιμο να κάνει ένα μεγάλο ποσοστό των καταναλωτών, μόλις αρθούν οι απαγορεύσεις.
Αυτό αποκαλύπτει νέα έρευνα της Panache Cruises, διαπιστώνοντας ότι το ένα τέταρτο (26,5%) θα έκανε κράτηση το συντομότερο δυνατό.
*    Πάνω από το 20% αναζητούν το καλοκαίρι του 2021, το 9,5% για το χειμώνα 2021 και το 10% για κάποιο διάστημα το 2022.
*    Σχεδόν το ένα τρίτο (31,4%) δεν είναι σίγουροι πότε θα ξαναρχίσουν τις κρουαζιέρες.
*    Λιγότερο από το 2% των 380 ατόμων που απάντησαν δεν σχεδιάζουν ποτέ να ταξιδέψουν.
Ο James Cole, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Panache Cruises είπε: «Είναι πολύ καθησυχαστικό να βλέπουμε ότι το 98,2% των πελατών που απάντησαν στην έρευνα αναζητούν κρουαζιέρα στο μέλλον, δείχνοντας ότι εξακολουθεί να υπάρχει υψηλό επίπεδο ζήτησης.
«Είναι κατανοητό ότι ένας μεγάλος αριθμός από τα σχόλια που λάβαμε υποδηλώνουν ότι ορισμένοι θα δεσμευτούν να κάνουν κρουαζιέρες μόνο όταν είναι ασφαλείς να το κάνουν».
Πολλοί καταναλωτές διχάζονταν για το εάν θα κάνουν κράτηση τώρα για να επωφεληθούν από τις προσφορές γραμμών κρουαζιέρας ή θα περιμένουν έως ότου ο κλάδος έχει πιο καθοριστικές ημερομηνίες για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης