Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNN: Πραγματικό απαίσιο το debate Trump – Biden – Δεν άλλαξε τους συσχετισμούς

tags :
CNN: Πραγματικό απαίσιο το debate Trump – Biden – Δεν άλλαξε τους συσχετισμούς
Θετικό για τον Biden δεδομένου ότι έχει το προβάδισμα ενόψει των προεδρικών εκλογών
Πραγματικά απαίσιο χαρακτηρίζει το πρώτο debate που είχαν νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 30/9 τα ξημερώματα οι Donald Trump και Joe Biden, οι δύο υποψήφιοι για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ.
«Ήταν ένα τελείως απαίσιο debate, το οποίο δεν προσέφερε τίποτα στους Αμερικάνους σχετικά με τους δύο υποψηφίους και με το τι θα κάνουν την επόμενη τετραετία εφόσον εκλεγούν στο προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ.
Ήταν χωρίς αμφιβολία, το χειρότερο debate των τελευταίων δύο δεκαετιών.
Και αυτό έγινε, τη στιγμή που περισσότεροι από 200.000 Αμερικάνοι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Covid 19 και ενώ υπάρχουν προβλέψεις που αναφέρουν ότι οι νεκροί μπορεί να διπλασιαστούν έως την 1η Ιανουαρίου του 2021.
Ήταν ένα βαθύ πλήγμα για τη Δημοκρατία» αναφέρει το CNN.
Όπως αναφέρει το CNN, ο Trump χρειάζεται αυτά τα debate προκειμένου να αλλάξει την εις βάρος του δυναμική, μια και οι δημοσκοπήσεις τον θέλουν να υπολείπεται του Biden.
«Δεν είδαμε τίποτα σε αυτά τα 90 λεπτά που να μπορεί να αλλάξει κάτι.
Πράγματι ο Trump κυριάρχησε, αλλά αυτό συνέβη διότι δεν σταμάτησε να παρενοχλεί και να διακόπτει τον Biden.
Σίγουρα αυτό θα ενθαρρύνει τους πιο πιστούς υποστηρικτές του.
Αλλά πραγματικά πιστεύετε ότι αυτοί χρειάζονταν μια τέτοια συζήτηση για να τον ψηφίσουν;
Οι συνεχείς διακοπές έκαναν πραγματικά αδύνατο να παρακολουθήσεις το debate» αναφέρει το CNN, το οποίο υποστηρίζει ότι ο Trump προχώρησε σε μια σειρά από εξωφρενικούς ισχυρισμούς και ψεύδη σχετικά με τις δικές του επιδόσεις και αυτές του Joe Biden ενώ αρνήθηκε να καταδικάσει τη δράση ρατσιστικών ομάδων.
Όσον αφορά τον Biden, το CNN εκτιμά πως στην αρχή έχασε έδαφος, αλλά στη συνέχεια βρήκε ρυθμό όταν αναφέρθηκε στην κακή διαχείριση της επιδημίας του κορωνοϊού από τον Trump.
Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο υποψήφιος των Δημοκρατικών αφέθηκε και παρασύρθηκε στο ρυθμό του Trump, με εξαίρεση ίσως την προτροπή του προς τον Trump να το βουλώσει και τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ότι είναι «κλόουν» και «κανίς του Putin».
Παράλληλα το CNN υποστηρίζει πως οι κανόνες που είχαν συμφωνηθεί μεταξύ των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων για το debate, όπως για παράδειγμα ο κάθε υποψήφιος να μιλά χωρίς διακοπές για 2 λεπτά, ουδέποτε τηρήθηκαν, καθώς όπως επισημαίνει ο Trump διέκοπτε τον Biden με το που άρχιζε να μιλάει.
«Αυτό το debate αλλάζει ελάχιστα στη συνολική δυναμική της εκλογικής μάχης, κάτι που είναι καλό για τον Biden, ο οποίος φέρεται να έχει το προβάδισμα.
Αλλά ο Biden έπεσε πολλές φορές στα χέρια του Trump λόγω των εξωφρενικών ισχυρισμών του.
Ξέχασε την πρώτη συμβουλή: μην πέφτεις στη λάσπη με το γουρούνι, επειδή και οι δύο θα λερωθείτε και στο γουρούνι θα αρέσει» τονίζει το CNN.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης