Τελευταία Νέα
Διεθνή

Time: Δυσάρεστο και σκληρό το πρώτο debate Trump – Biden

tags :
Time: Δυσάρεστο και σκληρό το πρώτο debate Trump – Biden
Ο Trump έκανε ελάχιστα για να διευρύνει το εκλογικό του ακροατήριο αναφέρει το Time
Δυσάρεστο, σκληρό και μακρύ χαρακτηρίζει το debate μεταξύ του Donald Trump και του Joe Biden το Time, αναφέροντας πως δεν χρειάστηκε πολύ προκειμένου η πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση των δύο υποψηφίων για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ να βγει εκτός ελέγχου.
«Ο πρόεδρος Donald Trump απλώς δεν σταματούσε να μιλά, να χλευάζει και να επιτίθεται κατά του αντιπάλου του και του συντονιστή της συζήτησης.
Τελικά ο Joe Biden δεν μπορούσε παρά να ξεσπάσει: «Φίλε, μπορείς να το βουλώσεις;».
Φυσικά ο Trump δεν έκανε κάτι τέτοιο.
Κατά κάποιο τρόπο ήταν μια τέλεια μεταφορά της προεδρίας του Trump.
Δύο επαγγελματίες προσπαθούσαν να τηρήσουν και να σεβαστούν τους κανόνες, ενώ ο Trump τους αγνοούσε και αρνιόταν να υποχωρήσει, προχωρώντας σε μια επίδειξη κυριαρχίας και καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολο να διακρίνει κανείς κάποια ουσία στη συζήτηση.
Δεν ήταν ωραία, αλλά αν είχατε φτάσει από τον Άρη και δεν γνωρίζατε τίποτα για την αμερικανική πολιτική, θα μπορούσατε να αντιληφθείτε τις θέσεις, όχι όμως τις πολιτικές, των δύο υποψηφίων» αναφέρει το Time.
«Αυτό δεν είναι αλήθεια» έλεγε ο Biden τη στιγμή που ο Trump τον χαρακτήριζε ηλίθιο, επιτίθεντο στην οικογένεια του και επινοούσε μια σειρά από άγριες θεωρίες συνωμοσίας από την εποχή της διακυβέρνησης του Obama μέχρι την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ούτε ο Biden ούτε ο συντονιστής – δημοσιογράφος της συζήτηση κατάφεραν να διατηρήσουν τον έλεγχο της διαδικασίας, αν και ο Biden επιχείρησε να επιτεθεί στον Trump στοχεύοντας στις αδυναμίες του.
«Ήταν σαν ένα παιχνίδι τένις που εξελισσόταν άσχημα.
Ένας ηλικιωμένος επαγγελματίας που είναι λίγο σκουριασμένος, ένας εποχικός διαιτητής και ένας αντίπαλος στην άλλη πλευρά του τερέν που τυχαίνει να είναι ένας μαινόμενος ρινόκερος.
Κάποιοι θα τρόμαξαν όταν άρχισε να διαλύει πράγματα ο ρινόκερος.
Αλλά άλλοι θα τον ακολουθήσουν.
Ήταν ο Trump που είχε κυρίως το λόγο.
Ο Trump εδώ και μήνες υπολείπεται του Biden στις δημοσκοπήσεις εδώ και μήνες, αλλά έκανε ελάχιστα για να διευρύνει το εκλογικό του ακροατήριο πέρα από τους σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές του» υποστηρίζει το Time, αναφέροντας πως οι προσπάθειες του δημοσιογράφου να περιστραφεί το debate γύρω από τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την αμερικανική κοινή γνώμη, έπεσαν στο κενό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης