Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Credit Suisse: Η νίκη του Biden θα φέρει πτώση 5% στη Wall Street

Credit Suisse: Η νίκη του Biden θα φέρει πτώση 5% στη Wall Street
Η Credit Suisse ανέφερε επίσης πως τα μακροοικονομικά δεδομένα που σχετίζονται με χώρες της Ασίας είναι ενθαρρυντικά και πρότεινε στους επενδυτές να αναζητήσουν μετοχές εκεί, αντί για τις ΗΠΑ
Ενδεχομένη νίκη του Joe Biden στις εκλογές για την πλήρωση του προεδρικού θώκου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα μπορούσε να προκαλέσει μια καθοδική αντίδραση στη Wall Street της τάξεως του -5%, όπως υποστηρίζει η ελβετική τράπεζα Credit Suisse, που όμως επιμένει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αναδείξει επενδυτικές ευκαιρίες.
Η Credit Suisse θεωρεί η πτώση στο χρηματιστήριο είναι εκ των ων ουκ άνευ, λόγω της φορολογικής πολιτικής που θέλει να εφαρμόσει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών.
Ωστόσο, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα θα συνεχίσει το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, οπότε οι επενδυτές θα πρέπει να θεωρήσουν την όποια διόρθωση ως ευκαιρία να αγοράσουν μετοχές.
«Η υποστήριξη της κεντρικής τράπεζας δεν θα πάει… πουθενά.
Η Fed θα διατηρήσει τα επιτόκια χαμηλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως οι άλλες κεντρικές τράπεζες.
Οπότε η αγορά θα συνεχίσει να έχει ρευστότητα.
Νομίζω ότι τα χρηματιστήρια θα ανακάμψουν μετά την εκλογή του Biden, δήλωσε η Credit Suisse.
«Θα θέλαμε λοιπόν να θεωρήσουμε την όποια πτώση ως ευκαιρία αγοράς μετοχών».
Η Credit Suisse ανέφερε επίσης πως τα μακροοικονομικά δεδομένα που σχετίζονται με χώρες της Ασίας είναι ενθαρρυντικά και πρότεινε στους επενδυτές να αναζητήσουν μετοχές εκεί, αντί για τις ΗΠΑ.
«Δεδομένου του εκλογικού κινδύνου στις ΗΠΑ και της ακριβότερης αποτίμησης, νομίζω ότι οι ασιατικές αγορές παρουσιάζουν ενδιαφέρον.
Ισχυρή οικονομική ανάκαμψη, ισχυρά κέρδη και πολύ φθηνότερη αποτίμηση σε σύγκριση με την αμερικανική αγορά μετοχών» καταλήγει η Credit Suisse.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης