Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ford: Οι πωλήσεις οχημάτων αυξήθηκαν κατά το 3ο τρίμηνο (2020) μετά την άρση των lockdowns

Ford: Οι πωλήσεις οχημάτων αυξήθηκαν κατά το 3ο τρίμηνο (2020) μετά την άρση των lockdowns
Ήταν μια τρελή χρονιά, αλλά η βιομηχανία ήταν ανθεκτική, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κορυφαίας αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας
Οι πωλήσεις των F-Series και των SUV βοήθησαν την Ford Motor να ξεπεράσει τους αντιπάλους της στο Ντιτρόιτ, καθώς και την ευρύτερη αυτοκινητοβιομηχανία κατά το τρίτο τρίμηνο 2020, σύμφωνα πάντα με τα οικονομικά της αποτελέσματα.
Ενώ οι πωλήσεις οχημάτων της Ford μειώθηκαν μόλις κατά 4,9% από την ίδια περίοδο πέρυσι (2019), η πτώση ήταν περίπου η μισή από εκείνη της ευρύτερης βιομηχανίας και μικρότερη από την πτώση των πωλήσεων που βίωσαν οι General Motors και Fiat Chrysler σύμφωνα με το Reuters.
Οι νέες πωλήσεις οχημάτων έχουν ανακάμψει πολύ ταχύτερα από ό, τι πολλοί αναμενόταν από το δεύτερο τρίμηνο, όταν η πανδημία προκάλεσε το κλείσιμο των εργοστασίων και το κλείσιμο των αντιπροσωπειών, μειώνοντας τις πωλήσεις στο 30% σε σύγκριση με το 2019.
″Η βιομηχανία είχε μια πολύ απότομη ανάκαμψη από το 2ο τρίμηνο στο 3ο τρίμηνο, δήλωσε ο Mark LaNeve, αντιπρόεδρος της Ford στο μάρκετινγκ, πωλήσεων και υπηρεσιών στις ΗΠΑ, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020.
«Ήταν μια τρελή χρονιά, αλλά η βιομηχανία ήταν ανθεκτική και οι έμποροι μας έκαναν εξαιρετική δουλειά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης