Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Η αλήθεια για τον διορισμό Ζαρούλια που δεν έγινε - Πλαστογράφησαν την υπογραφή μου σε διορισμό αγνώστου ατόμου

Μιχαλολιάκος: Η αλήθεια για τον διορισμό Ζαρούλια που δεν έγινε - Πλαστογράφησαν την υπογραφή μου σε διορισμό αγνώστου ατόμου
"Θεώρησαν παράνομη την ενέργειά μου να διορίσω την Ελένη Ζαρούλια γιατί γνώριζαν ότι θα ενισχύετο έτσι η Χρυσή Αυγή", αναφέρει ο Ν. Μιχαλολιάκος
Για νέα επίθεση γεμάτα ψέματα και συκοφαντίες για τον «διορισμό», που δεν έγινε, της Ελένης Ζαρούλια στην θέση του μετακλητού υπαλλήλου της Βουλής, κάνει λόγο ο Ν. Μιχαλολιάκος, σημειώνοντας ότι στην θέση αυτή υπήρχε διορισμένο άτομο παντελώς άγνωστο στον ίδιο, το οποίο «είχε διοριστεί σίγουρα με τις πλάτες υπηρεσιών της Βουλής με πλαστογραφημένη την υπογραφή μου και το οποίο απέλυσα τον Σεπτέμβριο του 2020».
Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή είχε μετακλητό υπάλληλο στην Βουλή, ο οποίος πληρωνόταν από το Ελληνικό κράτος και μάλιστα ελάμβανε μηνιαίως και υπερωρίες με πλαστογραφημένη πάλι την υπογραφή του και μάλιστα δημοσιεύει το ΦΕΚ με την απόφαση του ίδιου του Προέδρου της Βουλής κ. Τασούλα, με το οποίο «διορίζεται “κατ’ εντολήν μου” χωρίς να έχω εγώ την οποιαδήποτε γνώση και ούτε βέβαια μου κοινοποιήθηκε έγγραφο σχετικό ποτέ, ένα άτομο με το όνομα Βάγος Παντελεήμων υπάλληλος μου(!) στην Βουλή!».  
Ο κ. Μιχαλολιάκος δηλώνει ότι για όλα αυτά τις επόμενες ημέρες θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Ν. Μιχαλολιάκου:

«ΕΓΓΡΑΦΑ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ την υπογραφή μου σε διορισμό ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ προς εμένα και το Κίνημα!
Νέα επίθεση γεμάτα ψέματα και συκοφαντίες για τον “διορισμό”, που δεν έγινε, της Ελένης Ζαρούλια στην θέση του μετακλητού υπαλλήλου της Βουλής, την οποία δικαιούμαι σύμφωνα με τον Νόμο.
Αυτό που δεν λένε και το γνωρίζουν πολύ καλά, είναι ότι τα χρήματα από αυτόν τον διορισμό θα διατίθοντο ολοκληρωτικά για την λειτουργία του κόμματος Χρυσή Αυγή, το οποίο όχι μόνον δεν έχει χρηματοδότηση, αλλά στερείται παντελώς εσόδων.
Το χειρότερο όμως που δεν λένε είναι ότι στην θέση αυτή υπήρχε διορισμένο άτομο παντελώς άγνωστο σε εμένα, το οποίο είχε διοριστεί σίγουρα με τις πλάτες υπηρεσιών της Βουλής με πλαστογραφημένη την υπογραφή μου και το οποίο απέλυσα τον Σεπτέμβριο του 2020.
Για ένα και πλέον χρόνο η Χρυσή Αυγή είχε μετακλητό υπάλληλο στην Βουλή, ο οποίος πληρωνόταν από το Ελληνικό κράτος και μάλιστα ελάμβανε μηνιαίως και υπερωρίες με πλαστογραφημένη πάλι την υπογραφή μου.
Τονίζεται επίσης ότι κανένα από όλα αυτά τα έγγραφα με την πλαστή υπογραφή μου δεν φέρει την σφραγίδα του κόμματος Χρυσή Αυγή, όπως προβλέπεται και όμως έγινε δεκτό…
Για όποιον αμφιβάλει δημοσιεύω το ΦΕΚ με την απόφαση του ίδιου του Προέδρου της Βουλής κ. Τασούλα, ο οποίος είμαι βέβαιος ότι αγνοούσε αυτήν την παρανομία.
Σε αυτό διορίζεται “κατ’ εντολήν μου” χωρίς να έχω εγώ την οποιαδήποτε γνώση και ούτε βέβαια μου κοινοποιήθηκε έγγραφο σχετικό ποτέ, ένα άτομο με το όνομα Βάγος Παντελεήμων υπάλληλος μου(!) στην Βουλή!  
Προκαλώ τον οποιοδήποτε να δηλώσει από όλους αυτούς τους χιλιάδες αγνούς αγωνιστές που ήσαν στην Χρυσή Αυγή εάν γνωρίζει κάποιον Βάγο Παντελεήμονα.
Η κατάθεση των εγγράφων διορισμού του με πλαστογραφημένη την υπογραφή μου και η κατάθεση κάθε μήνα υπερωριών για το εν λόγω άτομο, γινότανε για έναν ολόκληρο χρόνο από έμμισθο συνεργάτη του Ευρωβουλευτή Αθάνασιου Κωνσταντίνου.
Για όλα αυτά βεβαίως τις επόμενες ημέρες θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη.
Ανάμεσα στα πλαστογραφημένα έγγραφα με την εμφανώς ψεύτικη υπογραφή μου και το όνομά μου γραμμένο από κάτω ολογράφως ΟΧΙ με τον γραφικό μου χαρακτήρα και έγγραφο, από υπηρεσία της Βουλής, το οποίο στο κάτω μέρος γράφει ότι κοινοποιείται σε εμένα!
Μόνο που ποτέ δεν μου κοινοποιήθηκε τέτοιο έγγραφο!
Θεώρησαν παράνομη την ενέργειά μου να διορίσω την Ελένη Ζαρούλια γιατί γνώριζαν ότι θα ενισχύετο έτσι η Χρυσή Αυγή.
Για τον διορισμό όμως του Βάγου Παντελεήμονα από την “Εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή”, όπως λένε, δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς!
Γιατί;
Γιατί γνώριζαν προφανώς ότι δεν έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή.
Όλα άρχισαν τέλη Αυγούστου του 2020 όταν ευρισκόμενος στην Μάνη προσφιλές μου πρόσωπο με ερώτησε εάν έχω γραφείο και υπάλληλο στην Βουλή.
Πήρα τηλέφωνο την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής για να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου γιατί δεν είχα ενημερωθεί για αυτή την δυνατότητα.
Και μου απάντησαν ως εξής: “Κύριε Μιχαλολιάκο έχετε διορίσει εδώ και ένα χρόνο τον Βάγο Παντελεήμονα”.
Στην συνέχεια συνεργάτες μου κατέθεσαν αίτημα στην Βουλή για να μου δοθεί γραφείο, όπως έχω δικαίωμα, και μου είπαν ότι δεν υπάρχει … χώρος(!) και βεβαίως απέλυσα τον άγνωστο σε εμένα Βάγο Παντελεήμονα και σε συνεργασία με στελέχη της Χρυσής Αυγής αποφασίσαμε τον καθ’ όλα νόμιμο  διορισμό της Ελένης Ζαρούλια για να έχουμε ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα ενισχυθεί η Χρυσή Αυγή και δεν θα πάνε σε τσέπες όπως έχει συμβεί πολλές φορές χρήματα για την ενίσχυση του κόμματος όπως είχαν δεσμευτεί συγκεκριμένα άτομα τα οποία συμπεριφέρθηκαν ως κοινοί απατεώνες, αθετώντας τον λόγο της όποιας τιμής τους και την ηθική τους δέσμευση.
Θεώρησαν παράνομη την ενέργειά μου να διορίσω την Ελένη Ζαρούλια γιατί γνώριζαν ότι θα ενισχύετο έτσι η Χρυσή Αυγή.
Για τον διορισμό όμως του Βάγου Παντελεήμονα από την “Εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή”, όπως λένε, δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς!
Γιατί;
Γιατί γνώριζαν προφανώς ότι δεν έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή.
Για όσους δεν το ξέρουν, η Χρυσή Αυγή έχει έξοδα λειτουργικά ενοίκια, τηλέφωνα, την έκδοση μίας εφημερίδος, την έκδοση προπαγανδιστικού υλικού και είναι βέβαιο ότι και ο μισθός αυτός δεν θα έφτανε να τα καλύψει παρά μόνον απλά θα βοηθούσε.
Είναι γνωστό σε έναν ολόκληρο κόσμο ότι όχι από το 2012, αλλά εδώ και δεκαετίες, προσφέρω τα πάντα οικονομικά στην Χρυσή Αυγή και δεν έχω αποκτήσει ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο από την ενασχόλησή μου με την πολιτική.
Είναι γνωστό επίσης ότι τόσο τα προσωπικά μου οικονομικά όσο και τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής έχουν ελεγχθεί δεκάδες φορές από ορκωτούς λογιστές καθώς και όλοι μου οι τραπεζικοί λογαριασμοί και αποδεδειγμένα είμαι ΚΑΘΑΡΟΣ και εγώ και η οικογένειά μου.
Είναι γνωστό επίσης σε όλους όσους αγωνίζονται για την Χρυσή Αυγή ότι από τον Ιούνιο του 2019 η Χρυσή Αυγή στερείται παντελώς πόρων, εκτός από τις συνδρομές πτωχών αγωνιστών του Κινήματος, οι οποίες όμως είναι αδύνατον να καλύψουν τα έξοδά της, στερείται πόρων διότι δεν υπάρχουν πλέον ούτε οι συνδρομές των βουλευτών, όποιων τις έδιναν, γιατί δεν τις έδιναν όλοι … , στερείται ακόμη και ενισχύσεως από τους δύο Ευρωβουλευτές, που εκλέχτηκαν με την ψήφο των Χρυσαυγιτών και οι οποίοι έχουν εισπράξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και αυτό παρ’ όλο το γεγονός ότι είχαν δεσμευτεί στην Κεντρική Επιτροπή ότι θα δίνουν μέρος των εσόδων τους, δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ!
Τα όποια χρήματα χρειάστηκαν για να παραμείνει όρθια η Χρυσή Αυγή οικονομικά για τα λειτουργικά της έξοδα, για τις δραστηριότητες της, για την έκδοση της εφημερίδας της, για την ιστοσελίδα της έχουν καλυφθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος από εμένα προσωπικά και υπάρχουν αποδείξεις και τιμολόγια για αυτό καθώς και η μαρτυρία του υπευθύνου οικονομικών.
Μία ακόμη επίθεση λάσπης εναντίον μου και μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι δήθεν “πατριώτες” και “εθνικιστές”.
Στόχος τους η οικογενειοκρατία.
Η οικογένειά μου αποτελείται από τρία μέλη.
Από εμένα που είμαι υπόδικος για κακούργημα, από την γυναίκα μου η οποία είναι επίσης υπόδικη για κακούργημα και από την κόρη μου, η οποία απολύθηκε από την δουλειά της γιατί ανήκει στην Χρυσή Αυγή και έκαναν μάλιστα και συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων κομμουνιστικών οργανώσεων έξω από την ψυχιατρική κλινική όπου εργαζόταν ως επιστήμων!
Αυτή είναι η οικογενειοκρατία που δήθεν υπάρχει στην Χρυσή Αυγή και την πιπιλάνε σαν καραμέλα οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι.
Ερώτημα τελευταίο.
Όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται για τον διορισμό που δεν έγινε, που θα γινόταν και θα ενίσχυε την Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό αντέδρασαν, γιατί δεν είπαν λέξη όταν διορίστηκε σε αυτήν την θέση με πλαστογραφημένη την υπογραφή μου, κάποιος άγνωστος σε εμένα και στο κόμμα;

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ».
 Image

Image
Image
Image
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης