Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Μεταβλητότητα με το βλέμμα στραμμένο στις αγορές της Ευρώπης περιμένουν οι αναλυτές

tags :
XA: Μεταβλητότητα με το βλέμμα στραμμένο στις αγορές της Ευρώπης περιμένουν οι αναλυτές
Το ΧΑ θα συνεχίσει τη συσσώρευσή του καθώς από τη μία οι αγοραστές δεν έχουν τη δύναμη να οδηγήσουν το Γενικό Δείκτη πάνω από τις 660 μονάδες, αλλά και οι πωλητές δεν μπορούν να σπάζουν τις κρίσιμες στηρίξεις
Μεταβλητότητα με το βλέμμα στραμμένο στις αγορές της Ευρώπης αναμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ και ο προϋπολογισμός του 2021 θα βρεθεί στο επίκεντρο.
Οι αναφορές για την υγεία του προέδρου των ΗΠΑ εκτιμάται ότι μπορούν να δώσουν ανοδική κίνηση στις αγορές της Ευρώπης σήμερα, ενώ το ΧΑ θα συνεχίσει τη συσσώρευσή του καθώς από τη μία οι αγοραστές δεν έχουν τη δύναμη να οδηγήσουν το Γενικό Δείκτη πάνω από τις 660 μονάδες, αλλά και οι πωλητές δεν μπορούν να σπάζουν τις κρίσιμες στηρίξεις.

Eurobank Equities
Για σήμερα η επανεμφάνιση ενός τόνου κινδύνου για την αισιοδοξία σχετικά με την κατάσταση του Προέδρου των ΗΠΑ φαίνεται έτοιμο να στηρίξει ένα θετικό άνοιγμα στις ευρωπαϊκές αγορές.

Euroxx
Περιμένουμε μία ακόμη συνεδρίαση μεταβλητότητας με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στο προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2021.

Beta
Τo rotation του αγοραστικού ενδιαφέροντος σε μετοχές του μη χρηματοοικονομικού κλάδου θα μπορούσε να φέρει μία ανοδική κίνηση σήμερα σε συνδυασμό με τα νέα για την πορεία της υγείας του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Λόγω έλλειψης σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό το ΧΑ θα αναζητήσει κατεύθυνση από τις αγορές του εξωτερικού.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης