Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ιμπεριαλιστικές επιθέσεις από Γερμανία, ΗΠΑ εναντίον της Γαλάζιας Πατρίδας, βλέπει η Τουρκία

Ιμπεριαλιστικές επιθέσεις από Γερμανία, ΗΠΑ εναντίον της Γαλάζιας Πατρίδας, βλέπει η Τουρκία
Εναντίον των φιλο - Soros, ΝΑΤΟϊκών και FETO καταφέρεται ο εμπνευστής της "Γαλάζιας Πατρίδας"
Ο ιμπεριαλισμός δείχνει ξανά το μαστίγιο στο τουρκικό έθνος, έναν αιώνα αφού το έκανε την πρώτη φορά, αναφέρει σε άρθρο του ο εμπνευστής της "Γαλάζιας Πατρίδας", Cem Gürdeniz, με αφορμή τις δηλώσεις αξιωματούχων της Γερμανίας και των ΗΠΑ.
"Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα δείξει σύντομα στην Τουρκία το μαστίγιο".
Αυτά είναι τα λόγια του Γερμανού Πρέσβη στην Αθήνα Ernst Reichel, και όχι ενός χούλιγκαν ποδοσφαίρου, όπως θα περίμενε κανείς.
Είναι πραγματικά θλιβερό αυτό που έχει γίνει η Γερμανία.
Παράλληλα, ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Menendez είπε: «Ας είμαστε ξεκάθαροι - η μόνη χώρα που αμφισβητεί αυτά τα ύδατα είναι η Τουρκία.
Αυτά ανήκουν στην Ελλάδα και το State Department πρέπει να αναγνωρίσει κατηγορηματικά και δημόσια ότι μόνο η Τουρκία είναι υπεύθυνη για την ένταση πάνω τους (22 Ιουλίου 2020)

Η Γαλάζια Πατρίδα είναι μια εξέγερση

Η Γαλάζια Πατρίδα είναι η εξέγερση ενάντια στα σύνορα που έχουν σχεδιάσει οι Ηνωμένες Πολιτείες και η ΕΕ για την Τουρκία στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, αναφέρει ο Gürdeniz.
Το δόγμα είναι σαν ένα επαναστατικό μανιφέστο.
Αποτελεί τον ιδεολογικό πυρήνα κατά των προσπαθειών αποκλεισμού της Τουρκίας στην Ανατολία και της άρνησης της ελεύθερης ναυσιπλοΐας στο Αιγαίο.
Είναι ο αγώνας ενός λιονταριού που εξαναγκάζεται να βρίσκεται σε ένα μικρό κλουβί.
Πρόσφατα, ο ιμπεριαλισμός και οι συνεργάτες του αύξησαν τις επιθέσεις κατά της Γαλάζιας Πατρίδας.
Η αντι-τουρκική ρητορική από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους σε όλα τα επίπεδα στην Επιτροπή της ΕΕ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες έχει αυξηθεί, όπως και ο αριθμός των εγγράφων από ομάδες προβληματισμού, κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, υποστηρίζοντας τις σχέσεις με την Τουρκία.
Πιστεύουν ότι αυτές οι προκλήσεις και οι απειλές θα επικρατήσουν στον τουρκικό λαό και στο κράτος τους, αναγκάζοντάς τους να αποδεχθούν το χάρτη της Σεβίλλης, αφαιρώντας σχεδόν τα τρία τέταρτα της υφαλοκρηπίδας που η Τουρκία έχει δικαίως στην Ανατολική Μεσόγειο.

Υποστηρικτές και συνεργάτες

Η φράση «όχι αρκετά, αλλά ναι» πολλών Τούρκων στο εξωτερικό συνδυάζεται με τον ιμπεριαλισμό ΗΠΑ / ΕΕ: είναι σαν να μην είναι Τούρκοι πολίτες.
Είναι σαν να πιστεύουν ότι το νερό που κλέβεται από τη Γαλάζια Πατρίδα μας δεν ανήκει σε αυτούς, τα παιδιά ή τα εγγόνια τους.
Για αυτούς, όλα αυτά είναι εντάξει αρκεί να μην ξεφύγουμε από το ευρωατλαντικό σύστημα και από το ΝΑΤΟ.
Ακόμα και αν μας φτύνουν και μας κοροϊδεύουν, πιστεύουν ότι η Τουρκία πρέπει να μείνει με τον «πολιτισμένο» δυτικό κόσμο.
Θα μπορούσαμε να παραχωρήσουμε τα ύδατα των 150.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην Ανατολική Μεσόγειο στην Ελλάδα και στους Ελληνοκύπριους, εάν χρειαστεί.
Ας δώσουμε απλώς ολόκληρο το Αιγαίο στους Έλληνες, παίζοντας συρτάκι και φωνάζοντας γειάσου.
Ας απορρίψουμε εντελώς την Τουρκικότητά μας, εάν είναι απαραίτητο.
Οι καρδιές τους δεν χτυπούν με την αγάπη της πατρίδας, δεν είναι μέρος της ψυχής τους ή του μυαλού τους.
Νιώθουν ντροπή που είναι Τούρκοι.
Η απάντηση σε αυτές τις νοοτροπίες δόθηκε από τον Elcibey του Αζερμπαϊτζάν, ο οποίος είπε: «Ακόμα κι αν ξεχάσετε ότι είστε Τούρκοι, ο εχθρός σας δεν θα το ξεχάσει ποτέ».

Εκείνοι ορκίστηκαν να υπηρετήσουν τον Ιμπεριαλισμό

Αυτοί οι άνθρωποι είναι πιστοί στον ιμπεριαλισμό και είναι από τότε που γεννήθηκαν.
Αυτό είναι.
Πάντα θα υστερούν στα εθνικά τους συμφέροντα.
Οι πυξίδες τους δεν έχουν εγκατεστημένο το κατάλληλο εθνικό λογισμικό.
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα τέτοιων μορφών στην ιστορία.
Γυναίκες και άνδρες φιλο - Soros και «όχι, αλλά ναι», έχουν πάρει μια στάση προδοτική σε αηδιαστικό επίπεδο, λέγοντας ότι η Τουρκία έχει εξαντληθεί κατά τη διάρκεια των Ergenekon, Sledgehammer και άλλων παραπλανητικών περιπτώσεων συνωμοσίας του FETO.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει πραγματικά.
Στην Τουρκία, ο ιμπεριαλισμός δεν έχει ποτέ πρόβλημα να βρει προδότες για χρηματοδότηση και δωροδοκία, χρήσιμους χωρίς προσωπικότητα, των οποίων τα συμπλέγματα κατωτερότητας έχουν καταστρέψει την αγάπη τους για την πατρίδα και το έθνος, καθιστώντας τους τυφλούς φανατικούς της Δύσης.
Οι Ali Kemals, οι Ferit Pashas και οι Said Mullahs του περασμένου αιώνα έχουν ηττηθεί σε όλα, αλλά με κάποιο τρόπο συνεχίζουν την αποστολή τους και ο αριθμός τους αυξάνεται.

Η έναρξη των επιθέσεων μετά τον Ψυχρό Πόλεμο

Οι ιμπεριαλιστικές επιθέσεις στην Γαλάζια Πατρίδα ξεκίνησαν μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989 και η Τουρκία άρχισε να αντιμετωπίζει μια νέα γεωπολιτική πραγματικότητα.
Το τείχος ανάμεσα σε αυτό και περίπου 300 εκατ. συγγενείς της εντός της ευρασιατικής γεωγραφίας, από την Αδριατική έως το Σινικό Τείχος της Κίνας, τελικά γκρεμίστηκε και η Τουρκία κατάλαβε ότι είχε μια κοινή ιστορία με τα πρώην μέλη του Συμφώνου της Βαρσοβίας, παρά το γεγονός ότι διαφωνεί μαζί τους τα τελευταία 50 χρόνια στη Μαύρη Θάλασσα, και ήξεραν ότι θα μπορούσαν να χτίσουν ένα νέο μέλλον μαζί.
Οι ναυτικοί ήταν οι γρηγορότεροι που προσαρμόστηκαν σε αυτήν τη νέα διαδικασία γεωπολιτικής αλλαγής, εκτιμώντας γρήγορα πράγματα πέρα ​​από τον ορίζοντα.
Έλαβαν γνώση των εκατοντάδων χρόνων των παραδόσεων και ακόμη πιο σημαντικό, γνώριζαν την απώλεια γης, ζωής και τιμής που θα προέκυπτε από την απουσία αποτελεσματικού στόλου.
Οι ναυτικοί γνώριζαν ότι η Ανατολία είχε υποφέρει στο παρελθόν.
Έθεσαν τα εθνικά συμφέροντα πάνω από όλα τα άλλα, αντίθετα στο σύνθημα του ιμπεριαλισμού «Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ πρώτα».
Στις 20 Ιουλίου 1974, 120 ώρες μετά το πραξικόπημα του EOKA B, το Ναυτικό κράτησε την παραλία στην Κερύνεια-Κύπρο με 38 σκάφη που κατασκευάστηκαν από τους δικούς τους περιορισμένους πόρους, φέρνοντας tanks και θωρακισμένα στο νησί.
Ως αποτέλεσμα, ο γεωπολιτικός χάρτης της Κύπρου έχει αλλάξει.
Το 1967, η εθνική αμυντική βιομηχανία έθεσε σε λειτουργία το πρώτο καταστροφέα και ενίσχυσε την εθνική ναυπηγική βιομηχανία.
Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, έγιναν ηγετική δύναμη, προβάλοντας την αντίσταση τους στο σύστημα της άνευ όρων υπακοής στο Ευρωατλαντικό σύστημα.
Για παράδειγμα, δεν πραγματοποίησαν ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, παρά την πίεση.

Η αναπόφευκτη άνοδος του Ναυτικού

Η άνοδος του Ναυτικού με το τέλος του Ψυχρού Πολέμου ήταν τόσο μεγάλη, που τον 21ο αιώνα προέκυψε μια τουρκική ναυτική δύναμη ικανή να εμποδίσει την αναμόρφωση των θαλασσών της Μαύρης Θάλασσας, του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, η οποία θα μπορούσε να αναπτύξει πολεμικά πλοία.
Αυτή η απίστευτη θαλάσσια δύναμη δημιουργήθηκε από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και την τουρκική εθνική δύναμη.
Επιπλέον, το Ναυτικό είχε γίνει η ατμομηχανή κατά της τρομοκρατίας της Τουρκίας.
Ήταν σε θέση να συνεχίσει την αποστολή που πήρε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία με πρωτοφανή επιτυχία.
Το Ναυτικό ανέλαβε τη ζωτική ευθύνη να μετακινήσει την Ανατολία, το «χωμάτινο πλοίο» που εκτείνεται μέχρι τη Μεσόγειο σαν το κεφάλι ενός αλόγου πιο κοντά στην «Γαλάζια Πατρίδα», και να τα συνδέσει.

Οι ΝΑΤΟϊκοί μισούν το τουρκικό ναυτικό

Αυτή η επιτυχία πυροδότησε επιθέσεις από τον ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό εναντίον της Τουρκίας.
Δεν ήταν πιθανό ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ να τιμωρηθεί στρατιωτικά.
Εάν αυτό συνέβαινε τον 19ο αιώνα, το ναυτικό πιθανότατα θα καιγόταν σε μια αιφνιδιαστική επιδρομή.
Δεδομένων των σύγχρονων συνθηκών, έπρεπε να γίνει κάτι άλλο.
Η δομή διοίκησης έπρεπε να παραλύσει και το Ναυτικό υποτάχθηκε από ψυχολογική πίεση.
Οι δεσμοί του Ναυτικού με τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ έπρεπε να διακοπεί.
Ποιος θα μπορούσε να το πετύχει αυτό;
Το FETO (η τρομοκρατική οργάνωση Fethullah Gulen), φυσικά.
Και με την υποστήριξη από ποιον;: από την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση, το κοινοβούλιο και κάθε άλλη φατρία που γύρισε την πλάτη στην Τουρκία του Alfred Dreyfuse.
Έτσι, το 2007 ξεκίνησε η διαδικασία της συνωμοσίας, η οποία αποτελεί τη σκοτεινότερη, την πιο ντροπιαστική και ανήθικη περίοδο στην τουρκική ιστορία.

Υπόλοιπα του FETO

Εκείνοι που υποστήριξαν αυτήν τη διαδικασία εξακολουθούν να είναι ανάμεσά μας και δεν έχουν καμία απολύτως ντροπή.
Μερικές φορές έρχονται ως η Ομάδα των Πρεσβύτερων και μερικές φορές ως το Κάλεσμα των Γυναικών για Ειρήνη στην Τουρκία και την Ελλάδα.
Και δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτής της Ομάδας Πρεσβύτερων είναι ήδη οι μαζορέτες της FETO, βασικά αποτελούν τον κλάδο των μέσων ενημέρωσης της FETO, δεν έχω τίποτα να τους πω.
Όσο για αυτές τις γυναίκες που ήταν κατά τη διάρκεια της συνωμοσίας FETO;
Πού ήταν, όταν οι ήρωες - γυναίκες από το «We Have the Shift Now-Vardiya Bizde» και το «Silent Scream» που προσπαθούσαν να ακουστούν κάθε σαββατοκύριακο για 4 ολόκληρα χρόνια, κάτω από βροχή και χιόνι, για τους συζύγους τους που σαπίζουν στα μπουντρούμια του Silivri;
Αυτές οι ομάδες εμφανίζονται ξανά, παρά την απόπειρα πραξικοπήματος του FETO στις 15 Ιουλίου.
Εμφανίζονται ξανά με τις οδηγίες των δασκάλων τους στην Ουάσιγκτον, το Βερολίνο, το Λονδίνο ή το Παρίσι.
Δεν έχουν ακόμη ντροπή και δισταγμό.
Αυτοί οι τύποι καταστρέφουν την Τουρκία από μέσα.
Αυτά τα καρκινογόνα παράσιτα που χρηματοδοτούνται από τον Soros και ξένες υπηρεσίες πληροφοριών και ψευδο-κεμαλιστές που φαίνονται φιλικοί αλλά δεσμεύονται για τον ιμπεριαλισμό, μερικοί από τους οποίους δεν μπορούν καν να ακούν το όνομα του Ατατούρκ, συνεχίζουν να επιτίθενται στην Τουρκία και στην Γαλάζια Πατρίδα.
Σε μια εποχή που η κυβέρνηση αυξάνει συνεχώς την πόλωση επικρίνοντας το Ataturk, τη Συνθήκη της Λωζάνης, τον Inonu, το κίνημα ανεξαρτησίας και την ίδρυση της δημοκρατίας, αντί να διατηρεί το εσωτερικό μέτωπο ενισχυμένο, τα υπολείμματα της FETO βρίσκουν θάρρος και συνεχίζουν να επιτίθενται.
Μας επιτίθενται για να μας σπρώξουν μακριά από τη θάλασσα, και για να ανοίξουν ένα πλευρό για να γλιστρήσει ο ιμπεριαλισμός.
Προσεύχονται σχεδόν για να αποδυναμωθεί το ναυτικό μας και να χάσει την αποτρεπτική του ικανότητα.
Είναι καθήκον μου να προειδοποιήσω για άλλη μια φορά το τουρκικό έθνος και το τουρκικό κράτος.
Όταν παρουσίασα το πρώτο μου μανιφέστο κατά τη διάρκεια των δοκιμών Sledgehammer στις 29 Απριλίου 2011, όπου με έφεραν στο δικαστήριο Silivri, ως κρατούμενος στη μέση των πιο σκοτεινών ημερών, όταν η Τουρκία παραδόθηκε στο Ηνωμένες Πολιτείες και ΕΕ, έκανα μια μακρά ομιλία σχετικά με τη θαλάσσια γεωπολιτική της Τουρκίας και την κατάσταση που αντιμετωπίζαμε εκείνες τις ημέρες.
Εκεί, προέβλεψα όλα όσα αντιμετωπίσαμε τα τελευταία εννέα χρόνια.
Η τελευταία παράγραφος της ομιλίας μου περιελάμβανε:
«Η 10η Επιτροπή Ποινικού Δικαστηρίου, εν συντομία, το Πολεμικό Ναυτικό της Δημοκρατίας, έχει πάρει μαθήματα από την ιστορία και δεν επανέλαβε τα λάθη του παρελθόντος.
Φυσικά, αυτά τα γεγονότα ενοχλούν εκείνους που προσπαθούν να καταστρέψουν τα δικαιώματα του Μεγάλου Τουρκικού Έθνους, και να εξαλείψουν αυτούς που αποτελούν εμπόδιο μπροστά τους με ασύμμετρο ψυχολογικό και δικαστικό πόλεμο και με τη συνεργασία με το κακό.
Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ο σημερινός ναυτικός πόλεμος δεν αφορά άμεσα τη βύθιση του εχθρικού πλοίου, αλλά μάλλον την εξουδετέρωση του προσωπικού που διοικεί στόλους και τα πλοία.
Δυστυχώς, αυτό που μόλις προσπάθησα να σας εξηγήσω ισχύει για πολλούς συνταξιούχους και ενεργούς στρατηγικούς και γιατρούς από το ναυτικό που ήταν οι ήρωες αυτών των επιτυχημένων ενεργειών.
Προσπάθησα να εξηγήσω τους κύριους λόγους της εξωτερικής δυναμικής του ψηφιοποιημένου τρόμου εναντίον του ναυτικού, προκειμένου να το βάλω στα αρχεία της ναυτικής μας ιστορίας.

Το Μεγάλο Έθνος μας έχει το δικαίωμα να γνωρίζει αυτά τα πράγματα, η Επιτροπή πρέπει να το γνωρίζει αυτό, και οι αξιωματούχοι μας που αγαπούν τη χώρα τους πρέπει να σταματήσουν αυτήν την ψηφιακή εκστρατεία τρομοκρατίας και να προστατεύσουν τα αφοσιωμένα παιδιά αυτού του έθνους.
Διαφορετικά, θα είναι αναπόφευκτο μια αποθαρρυμένη ναυτική δύναμη, της οποίας τα εθνικά αντανακλαστικά να είναι το μούδιασμα.
Θα βιώσει κάτι σαν τις τραγωδίες των Τσέσμε και Ναβαρίνο.
Όπως γνωρίζετε, χάσαμε τον έλεγχο της Κριμαίας και τον απόλυτο έλεγχο στα Στενά μετά το Τσεσμέ, χάσαμε την Ελλάδα μετά το Ναβαρίνο, τα κρίσιμα οικονομικά μας συμφέροντα μετά τη Σινώπη, χάσαμε την Κύπρο, τα Βαλκάνια, τα νησιά του Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και Λιβύη λόγω έλλειψης ικανού ναυτικού.
Και το πιο σημαντικό, δεν καταφέραμε να σταματήσουμε τη βρετανική αρμάδα που εισέβαλε στην πατρίδα μας Ανατολία στο Τσανάκαλε λόγω έλλειψης ναυτικού και στη συνέχεια χάσαμε εκατό χιλιάδες γιους αυτής της πατρίδας.
Η γεωγραφία της Ανατολίας δεν ανέχεται την έλλειψη ενός ικανού ναυτικού ή ενός ναυτικού με τα φτερά του κομμένα.
Εάν πετύχει αυτή η τρομοκρατική επίθεση, εάν το ναυτικό χάσει τη ζωή του, εάν πετύχει η εκκαθάριση των ελίτ αξιωματικών, και εάν οι συνέπειές της αντικατοπτρίζονται κατά κάποιο τρόπο στα εθνικά μας συμφέροντα στις γύρω θάλασσες μας, στο μέλλον, εκείνοι που ενεργούν ως όργανα σε αυτήν τη συνωμοσία και αυτοί που παραμένουν σιωπηλοί θα φέρουν επίσης το βάρος στην ιστορία μας και για τις μελλοντικές γενιές.
Η τελική κρίση ανήκει στο Μεγάλο Έθνος μας.

Σήμερα κάνω την ίδια προειδοποίηση για το Μεγάλο Τουρκικό Έθνος.
Ας σηκωθούμε, ας σταματήσουμε τον ιμπεριαλισμό.
Ας πούμε "αυτό είναι αρκετό!" στους προδότες ανάμεσά μας και στους ΝΑΤΟϊκούς.
Ας πούμε στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να ενωθούν.
Ας τους υπενθυμίσουμε ότι τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Τουρκίας είναι το μέλλον των εγγονών μας.
Ας πούμε στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων μας, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους δημόσιους υπαλλήλους, τους ιδιοκτήτες εργαστηρίων, τους καλλιτέχνες, τους επιχειρηματίες, τους δασκάλους, τα παιδιά, τους μαθητές, τις γυναίκες, τους άνδρες, τους νέους και τους ηλικιωμένους πόσο σημαντική είναι η Γαλάζια Πατρίδα και η αξιοποίηση για το μέλλον μας, την άμυνα μας, ασφάλεια, ευημερία και ευτυχία.
Αυτό συμβαίνει επειδή οι ιμπεριαλιστικές επιθέσεις θα συνεχίσουν να έρχονται.
Το δοκίμασαν πριν από έναν αιώνα και τώρα προσπαθούν ξανά.
Είναι τώρα η ώρα να ενωθούν στο φως που έριξε ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.
Η δύναμη που θα χρειαζόμαστε, όπως λέει, υπάρχει στο ευγενές αίμα στις φλέβες μας.
Και η ιστορία μας θα είναι η πυξίδα μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης