Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δήμος Αθηναίων: Μετατρέπει 8 λέσχες φιλίας σε μίνι κέντρα διαγνωστικών Rapid tests Covid-19

Δήμος Αθηναίων: Μετατρέπει 8 λέσχες φιλίας σε μίνι κέντρα διαγνωστικών Rapid tests Covid-19
Σε κέντρα διαγνωστικών Rapid tests του Covid-19, μετατρέπει οκτώ λέσχες φιλίας ο Δήμος Αθηναίων από αύριο Τρίτη 6/10
Ο Δήμος των Αθηναίων ανταποκρινόμενος άμεσα και όσο το δυνατόν περισσότερο αποτελεσματικά στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η πανδημία του Covid-19 , μετά από την κατάλληλη προετοιμασία, υλοποιεί από αύριο Τρίτη 6 Οκτωβρίου, τον σχεδιασμό  για την  μετατροπή  οκτώ (8) Λεσχών Φιλίας της πόλης σε μικρά κέντρα διαγνωστικών τεστ για τον COVID-19.
Σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θα γίνονται στοχευμένα και σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα, RAPID TESTS αντιγόνου με ρινοφαρυγγικό επίχρισμα.
Εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΟΔΥ και του Δήμου Αθηναίων θα εξυπηρετεί τους πολίτες  για την  τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, και κυρίως των ευπαθών και των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.
Η εξυπηρέτηση θα γίνεται αυστηρά  με ραντεβού.
Ο ενδιαφερόμενος κάτοικος Αθηναίων θα επικοινωνεί με την Λέσχη Φιλίας που εξυπηρετεί την γειτονιά του και θα ενημερώνει για την κατάσταση του προκειμένου να αξιολογηθεί η ανάγκη να γίνει test Covid-19 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. (Κυρίως όταν υπάρχουν συμπτώματα σε ευπαθείς ομάδες ή σε περίπτωση έκθεσης με επιβεβαιωμένο κρούσμα)
Οι οκτώ Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων που βρίσκονται σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, ανοίγουν αποκλειστικά και μόνο για την διενέργεια των RAPID TESTS Covid-19 και θα λειτουργούν από τις 09.00 έως τις 14.00.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί η τηλεφωνική επικοινωνία με την Λέσχη προκειμένου να οριστεί  το ραντεβού, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των πολιτών και ο συνωστισμός.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος δεν θα δίνονται βεβαιώσεις στους εξεταζόμενους.
Για την διευκόλυνσή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον αριθμό 1595 του Δήμου Αθηναίων ώστε να αφήνουν τα στοιχεία τους και να επικοινωνούν οι αντίστοιχες Λέσχες Φιλίας μαζί τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης