Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Διχασμένοι οι ασιάτες αναλυτές για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ - Σύσταση για αναμονή μέχρι την τελευταία στιγμή

Διχασμένοι οι ασιάτες αναλυτές για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ - Σύσταση για αναμονή μέχρι την τελευταία στιγμή
Δώδεκα αναλυτές προέβλεψαν νίκη για τον πρώην αντιπρόεδρο Joe Biden, 11 προέβλεπαν αμφισβητούμενες εκλογές και επτά εκτιμύν ότι ο Trump θα νικήσει
Διχασμένοι εμφανίζονται οι ασιάτες αναλυτές για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, συστήνοντας αναμονή και διατήρηση μετρητών μέχρι την τελευταία στιγμή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNBC μεταξύ 30 αναλυτών με έδρα την Ασία, οι ερωτηθέντες σαφώς δεν συμφωνούν για το ποιος θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Αλλά συμφωνούν για το πώς σκοπεύουν να το τοποθετηθούν.
Οι επενδυτές εμφανίζονται διαιρεμένοι ενόψει των αμερικανικών εκλογών.
Δώδεκα αναλυτές προέβλεψαν νίκη για τον πρώην αντιπρόεδρο Joe Biden, 11 προέβλεπαν αμφισβητούμενες εκλογές και επτά εκτιμύν ότι ο Trump θα νικήσει.
«Αυτή η εικόνα ​​προσθέτει κάποια αβεβαιότητα, με τον Biden να μην μπορεί να λάβει ένα σημαντικό προβάδισμα», αναφέρουν οι αναλυτές.
Το μεγάλο ζήτημα είναι το πως θα τοποθετηθούν οι περισσότεροι επενδυτές.
Μια σαφής πλειοψηφία των αναλυτών της αγοράς που ρωτήθηκαν από το CNBC συγκεντρώνουν μετρητά και αγοράζουν σχετικά ασφαλή περιουσιακά στοιχεία, όπως χρυσό πριν από τις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου.
Δεκαεννέα από τους 30 στρατηγικούς επενδυτές ανέφεραν ότι αυξάνουν τα μετρητά τους, συμπεριλαμβανομένου του δολαρίου ΗΠΑ και του γιεν Ιαπωνίας.
Μετακινούνται επίσης στο χρυσό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης