Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι, Pence - Harris στο αυριανό debate (7/10)

ΗΠΑ: Διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι, Pence - Harris στο αυριανό debate (7/10)
Εκρηκτικό debate αναμένεται αύριο (7/10/2020) ανάμεσα στους δύο μεγάλους αντιπάλους για την θέση της αντιπροεδρίας στις ΗΠΑ
Μια εκρηκτική προεκλογική «μάχη» ετοιμάζονται να δώσουν οι δύο υποψήφιοι για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ στο αυριανό debate (7/10/2020) για τις αμερικανικές εκλογές: η Δημοκρατική, πρώην εισαγγελέας K. Harris και ο Ρεπουμπλικάνος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, M. Pence.
Όπως φυσικά είναι εύλογο, η αυριανή (7/10/2020) τηλεμαχία θα εστιάσει στην υγεία του προέδρου Trump, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ σύμφωνα με τον Guardian.
Πρωτοφανή μέτρα λόγω κορωνοϊού
Το debate θα είναι ιστορικό από πολλές απόψεις και όχι μόνο λόγω των πολιτικών διαφορών των δύο αντιπάλων.
Φυσικά αναφερόμαστε στα μέτρα που θα επιβληθούν λόγω της πανδημίας.
Οι Harris και Pence θα έχουν ανάμεσά τους ένα πλεξιγκλάς για λόγους προφύλαξης λόγω Covid- 19.
Ενώ η μεταξύ τους απόσταση θα είναι εν τέλει στα τέσσερα μέτρα, αντί για δύο μέτρα που είχε σχεδιαστεί αρχικά.
Η  τηλεμαχία μεταξύ των υποψήφιων αντιπροέδρων θα πραγματοποιηθεί στο Σολτ Λέικ Σίτι, έξι ημέρες μετά την ανακοίνωση του προέδρου Trump ότι προσβλήθηκε από τη νόσο Covid-19.
Ειδικότερα, οι δύο υποψήφιοι έχουν βρεθεί αρνητικοί στον ιό σε τεστ που έκαναν τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο Αμερικανός αντιπρόεδρος εργάστηκε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (3-4/10/2020) από το σπίτι του και όχι από τον Λευκό Οίκο καθώς ήδη 11 εργαζόμενοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.
Αναμένεται ρεκόρ τηλεθέασης
Για τους Αμερικανούς, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αυριανό ντιμπέιτ, καθώς εάν τελικά δικαιωθούν οι δημοσκόποι, που βλέπουν νίκη Biden στις εκλογές, τότε η Harris θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Αρκετοί πιστεύουν ότι ο 77χρονος Δημοκρατικός και πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Biden, δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει την προεδρική του θητεία δίνοντας τη σκυτάλη στην Αφροαμερικανή Harris.
Η αυριανή τηλεμαχία (7/10/2020) για την αντιπροεδρία δεν αναμένεται να καθηλώσει μόνο 37 εκατομμύρια τηλεθεατές, όπως είχε συμβεί το 2016, επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Guardian».
«Το ντιμπέιτ αναμένεται να έχει σαφώς υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης», προσθέτει η βρετανική εφημερίδα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης