Τελευταία Νέα
Speculator

Η διαδικασία για την Ναυτεμπορική ξεκινάει - Το bankingnews θα δείξει πραγματικό ενδιαφέρον

Η διαδικασία για την Ναυτεμπορική ξεκινάει - Το bankingnews θα δείξει πραγματικό ενδιαφέρον
Το βέβαιο είναι ότι θα υποβάλουμε μια σοβαρή, τεκμηριωμένη πρόταση όταν θα έρθει η ώρα με στόχο την μεγιστοποίηση της μεγάλης δημοσιογραφικής αξίας που διαθέτει η Ναυτεμπορική
Η Ναυτεμπορική και το site naftermporiki.gr τίθενται σε διαδικασία πώλησης, όπως θα οριστεί από τον εκκαθαριστή και την τράπεζα που κίνησε τις διαδικασίες.
Το bankingnews.gr από την πρώτη στιγμή είχε ξεκάθαρα δείξει ενδιαφέρον για την εξαγορά των δύο τίτλων.
Με τι όπλα και εχέγγυα;
1)Το γεγονός ότι επί 10 χρόνια το bankingnews είναι στις επάλξεις της οικονομικής ενημέρωσης, έχει καθιερωθεί ως πυλώνας ενημέρωσης περί την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τις τράπεζες.
2)Το bankingnews επί 10 χρόνια πληρώνει με απόλυτη συνέπεια τους 40 και πλέον εργαζόμενους χωρίς να έχει καθυστερήσει ούτε μια ημέρα και επιδείξει απόλυτη συνέπεια σε όλες τις υποχρεώσεις του.
3)Το bankingnews επί 10 χρόνια δεν πήρε ούτε ένα ευρώ δάνειο, δεν διαθέτει ούτε μια επιταγή, δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στην εφορία ή στα ασφαλιστικά Ταμεία.
Είμαστε ένα απόλυτα καθαρό μαγαζί στον χώρο της ενημέρωσης.
Διαθέτουμε ισχυρή ρευστότητα και κεφάλαια.
4)Το bankingnews ακόμη και στις δύσκολες εποχές της ύφεσης και του κορωνοιού δεν ενεργοποίησε καμία διαδικασία στις συμβάσεις των εργαζομένων όπως έκαναν σχεδόν όλα τα μέσα ενημέρωσης, δεν πάγωσε καμία καταβολή δώρων ή έκανε χρήση πρόσκαιρων διατάξεων.  
Δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ κρατική διαφήμιση και όταν δόθηκε κρατική διαφήμιση την δωρίσαμε στο εθνικό σύστημα Υγείας.
5)Το bankingnews είναι ενταγμένο στην εταιρία συμμετοχών Opinion Media Holding που θέλει να αναπτυχθεί στον χώρο των μέσων ενημέρωσης.
Το βέβαιο είναι ότι θα υποβάλουμε μια σοβαρή, τεκμηριωμένη πρόταση όταν θα έρθει η ώρα με στόχο την μεγιστοποίηση της μεγάλης δημοσιογραφικής αξίας που διαθέτει η Ναυτεμπορική και μεγιστοποιώντας τον ρόλο της στην ενημέρωση, τιμώντας την ιστορία της.
Εάν και εφόσον πλειοδοτήσουμε θα αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις με επαγγελματισμό και σοβαρότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης