Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Άνω - κάτω ο Λευκός Οίκος με τα νέα «καμώματα» Trump και το οβάλ γραφείο

ΗΠΑ: Άνω - κάτω ο Λευκός Οίκος με τα νέα «καμώματα» Trump και το οβάλ γραφείο
Επιβεβαιώνουν και μετά...διαψεύδουν τα μέλη της ομάδας Trump για το εάν εργάστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο οβάλ γραφείο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Trump δεν πήγε την Τρίτη (6/10/2020) στο Οβάλ Γραφείο, αφού επέστρεψε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες, διαβεβαίωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, διαψεύδοντας έναν υψηλόβαθμο σύμβουλό του.
Οι κινήσεις του Trump παρακολουθούνται με εντεινόμενη προσοχή καθώς αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται στον Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένων των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, που εντοπίζονται θετικοί ο ένας μετά τον άλλον στον Covid-19.
«Ο πρόεδρος ήθελε να βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο χθες, αλλά δεν πήγε και εργάστηκε από την κατοικία του», ανέφερε ο B. Williamson.
Ωστόσο, λίγα λεπτά νωρίτερα (7/10/2020), ο οικονομικός σύμβουλος του Trump είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι ο Αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε χθες στο Οβάλ Γραφείο «λαμβάνοντας τις μέγιστες προφυλάξεις».
Ο Λευκός Οίκος διευκρίνισε ότι συνεχίζονται οι προετοιμασίες ώστε ο Trump να μπορέσει να ξαναμπεί στο προεδρικό γραφείο εντός των επόμενων ημερών.
Η επιθυμία του πάντως, ενώ ακόμη νοσεί από τον κορωνοϊό, προκαλεί έντονο προβληματισμό στους εργαζόμενους, που γνωρίζουν εκ βαθέων ότι ο επικεφαλής των ΗΠΑ σπανίως τηρεί τους κανόνες για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού...
Ο Λευκός Οίκος διαβεβαιώνει ότι η υγεία του Trump είναι πολύ καλή και ότι ο ίδιος συνεχίζει να εργάζεται κανονικά.
Ωστόσο, το πρόγραμμά του παραμένει «ρευστό» αναφέρουν στο Bloomberg.
Το 2ο debate
Ωστόσο, ο Donald Trump συνεχίζει να απασχολεί την συζήτηση, καθώς ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, επιζητεί να αναλάβει ξανά πλήρη δράση και μάλιστα εγκαίρως.
Ανακοινώνει ότι θα παραστεί κανονικά στο δεύτερο ντιμπέιτ με τον αντίπαλό του για την προεδρία, τον Joe Biden.
Ο διαξιφισμός των υποψηφίων είναι προγραμματισμένος για τις 15 Οκτωβρίου 2020, στο Μαϊάμι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης