Τελευταία Νέα
Οικονομία

Συνεδριάζει αύριο ο φορέας επένδυσης του Ελληνικού

Συνεδριάζει αύριο ο φορέας επένδυσης του Ελληνικού
Συνεδριάζει αύριο ο φορέας της επένδυσης του Ελληνικού, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης
Συνεδριάζει αύριο ο φορέας της επένδυσης του Ελληνικού, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, υπό την προεδρία του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου και παρουσία των νέων μελών που αντικατέστησαν τους εκπροσώπους των δήμων Αλίμου και Γλυφάδας που αποχώρησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση θα συζητηθούν θέματα λειτουργίας του φορέα και εκκίνησης των υπηρεσιών του.
Υπενθυμίζεται ότι ο φορέας συστάθηκε με απόφαση της Ελληνικής Πολιτείας το 2018, καθώς η λειτουργία του ήταν αναβλητική αίρεση για την επενδυτική διαδικασία του Ελληνικού, ενώ πριν από λίγο καιρό επιχορηγήθηκε με 300.000 ευρώ από την Πολιτεία προκειμένου να ξεκινήσει τις εργασίες του.
Ο φορέας είναι επιφορτισμένος στην ορθή διαχείριση όλων των κοινόχρηστων χώρων που θα προκύψουν στα στάδια υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, στην μαρίνα του Ελληνικού και στο παραλιακό μέτωπο του Αγίου Κοσμά, και θα δίνονται σταδιακά προς κοινή χρήση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τα οφέλη και τις επιπτώσεις της επένδυσης στο Ελληνικό, στους πολίτες της Αττικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης