Τουρισμός & Αερομεταφορές

Deal DER Touristik – Lufthansa με φόντο τα ελληνικά νησιά

tags :
Deal DER Touristik – Lufthansa με φόντο τα ελληνικά νησιά
Σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές διατίθενται τα ελληνικά πακέτα που περιλαμβάνουν την Κρήτη, τη Ρόδο και τη Χαλκιδική
Οι δύο γερμανικοί κολοσσοί συμφώνησαν να συνεργαστούν για τη δημιουργία ελκυστικών All Inclusive πακέτων διακοπών, για το καλοκαίρι του 2021.
Όπως έγινε γνωστό, 150.000 θέσεις στις πτήσεις της Lufthansa είναι διαθέσιμες για οργανωμένες εκδρομές με τα εμπορικά σήματα της Dertour, ITS, Jahn Reisen και Meiers Weltreisen.
Αυτό σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι επισκέπτες της DER Touristik μπορούν πλέον να επωφεληθούν από την ποιότητα ενός μεγάλου ταξιδιωτικού πράκτορα και την ασφάλεια μιας διάσημης αεροπορικής εταιρείας.
Τα πακέτα περιλαμβάνουν δημοφιλείς προορισμούς της Μεσογείου, από τους οποίους δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα.
Σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές διατίθενται τα ελληνικά πακέτα που περιλαμβάνουν την Κρήτη, τη Ρόδο και τη Χαλκιδική, αλλά και άλλα κλασικά θέρετρα της Μεσογείου, όπως η Μαγιόρκα, τα Κανάρια νησιά και η Μαδέρα. Στη διαδρομή μεγάλων αποστάσεων, οι προσφορές πακέτων περιλαμβάνουν τις Μαλδίβες, τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Κένυα.

Παραδείγματα τιμών

Ελλάδα, Κρήτη, Sirens Beach, 7 διανυκτερεύσεις,  δίκλινο δωμάτιο,  all inclusive, συμπεριλαμβανομένης της πτήσης με τη Lufthansa από τη Φρανκφούρτη, ανά άτομο από 629 ευρώ
Ισπανία, Μαγιόρκα, Μπέβερλι Πλάγια, 7 διανυκτερεύσεις, δίκλινο δωμάτιο, πρωινό, συμπεριλαμβανομένης της πτήσης, ανά άτομο από 399 ευρώ
Δομινικανή Δημοκρατία, Πούντα Κάνα, Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa, 7 διανυκτερεύσεις, διπλό, all inclusive, συμπεριλαμβανομένης της πτήσης, ανά άτομο από 979 ευρώ
Μεξικό, Κανκούν, Iberostar Quetzal, 7 διανυκτερεύσεις, δίκλινο δωμάτιο, all inclusive, συμπεριλαμβανομένης της πτήσης από τη Φρανκφούρτη, ανά άτομο από 1.429 ευρώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης