Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιο είναι το σχέδιο διάσωσης του Τουρισμού που παρουσίασε το WTTC, στην G20

tags :
Ποιο είναι το σχέδιο διάσωσης του Τουρισμού που παρουσίασε το WTTC, στην G20
Σύμφωνα με το οικονομικό μοντέλο WTTC, περίπου 100 εκατομμύρια θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να σωθούν μέσω ισχυρής διεθνούς συνεργασίας, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
Σε μια ιστορική πρώτη φορά, οι Υπουργοί Τουρισμού της G20 φιλοξένησαν περισσότερους από 45 Διευθύνοντες Συμβούλους και Μέλη του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδίων και Τουρισμού (WTTC).
Οι εκπρόσωποι του WTTC, παρουσίασαν το σχέδιο τους για τη διάσωση του τομέα και των 100 εκατ. θέσεων εργασίας παγκοσμίως.

Σχέδιο 24 σημείων που θα σώσει τον τομέα

Ένα νέο σχέδιο 24 σημείων που θα σώσει τον τομέα. Σύμφωνα με το οικονομικό μοντέλο WTTC, περίπου 100 εκατομμύρια θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να σωθούν μέσω ισχυρής διεθνούς συνεργασίας, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Καθώς και με την εξάλειψη ταξιδιωτικών εμποδίων και με ένα διεθνές πρωτόκολλο τεστ κατά την αναχώρηση, μεταξύ άλλων.
Οι Υπουργοί Τουρισμού της G20 καλωσορίζουν τη συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα για να επιταχύνουν την ανάκαμψη.

Γκλόρια Γκεβάρα: “Απτό σχέδιο για τη διάσωση του τομέα ταξιδιού και τουρισμού”

“Αυτή η ιστορική συνάντηση παρείχε την καλύτερη πλατφόρμα για τη δημιουργία δημόσιας και ιδιωτικής συνεργασίας που θα οδηγήσει στην ανοικοδόμηση ενός τομέα που έχει καταστραφεί από την πανδημία, δήλωσε η πρόεδρος του WTTC Γκλόρια Γκεβάρα.
Η φύση αυτής της συνάντησης δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Είναι η πρώτη φορά που πολλοί διευθύνοντες σύμβουλοι και ηγέτες του Ταξιδιού και Τουρισμού έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο ίδιο φόρουμ με τους υπουργούς Τουρισμού της G20 για να καταρτίσουν ένα απτό σχέδιο για τη διάσωση του τομέα ταξιδιού και τουρισμού.
Αυτό το σχέδιο θα έχει εκτεταμένες συνέπειες. Θα φέρει πραγματικά και γνήσια οφέλη για τη βιομηχανία στο σύνολό της. Από την αεροπορία έως τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τα ταξί σε ξενοδοχεία και άλλα”
.
Δείτε αναλυτικά το Σχέδιο ανάκτησης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που παρουσίασε ο WTTC, στην G20

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης