Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε Θησείο και Άνω Πετράλωνα η Κυριακάτικη δράση καθαριότητας και απολύμανσης - Δήλωση Μπακογιάννη

Σε Θησείο και Άνω Πετράλωνα η Κυριακάτικη δράση καθαριότητας και απολύμανσης - Δήλωση Μπακογιάννη
"H δουλειά που κάνουμε στην καθαριότητα, έχει ουσία, είναι υπαρκτή πλέον σε κάθε γειτονιά της Αθήνας", τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης
Η προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων να γίνεται κάθε μέρα που περνά η πόλη πιο καθαρή και όσο το δυνατόν πιο ασφαλής υγειονομικά, συνεχίστηκε την  Κυριακή 11/10 στο Θησείο και τα Άνω Πετράλωνα.
Οι Κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας, οι οποίες ξεκίνησαν στις αρχές της χρονιάς και συνεχίζουν να υλοποιούνται, έχουν συμβάλλει σημαντικά στη μεγάλη προσπάθεια να ανακτήσει η πρωτεύουσα ξανά την λάμψη της.
Την Κυριακή 11/10, από νωρίς το πρωί, πάνω από 20 εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Απολύμανσης «απλώθηκαν» στο Θησείο και τα Άνω Πετράλωνα ,στην 3η Δημοτική Κοινότητα, και με την συνδρομή 20 οχημάτων (μικρών, μεσαίων και μεγάλων ) «σάρωσαν» την περιοχή αλλάζοντας σημαντικά την εικόνα της.
Δρόμοι που τις καθημερινές δεν μπορούν να καθαριστούν επαρκώς λόγω της αυξημένης κυκλοφοριακής επιβάρυνσης, πεζοδρόμια και πολυσύχναστοι πεζόδρομοι σκουπίστηκαν σχολαστικά, πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν, για να παραδοθούν σε πολύ καλύτερη κατάσταση στους κατοίκους και τους επισκέπτες τους.
Το στοίχημα για μια Αθήνα καθαρή και λαμπερή κερδίζεται βήμα-βήμα, με παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται διαρκώς σε κάθε μια από τις 129 γειτονιές της πόλης.
«Έχει μεγάλη αξία, όλοι οι πολίτες, να αισθάνονται την παρουσία του δήμου παντού, κάθε μέρα.
Να βλέπουν χειροπιαστά τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται.
Και η δουλειά που κάνουμε στην καθαριότητα, έχει ουσία, είναι υπαρκτή πλέον σε κάθε γειτονιά της Αθήνας», τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης.
«Είναι μία προσπάθεια που δεν σταματά ποτέ», κατέληξε ο Δήμαρχος Αθηναίων.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης