Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέα παράταση στα ελληνικά πακέτα διακοπών από την TUI

tags :
Νέα παράταση στα ελληνικά πακέτα διακοπών από την TUI
Η Ελλάδα έχει γίνει ο προτιμώμενος προορισμός για τους Βέλγους
Η TUI fly Belgium επεκτείνει την προσφορά των πακέτων διακοπών, κυρίως για τους Βέλγους τουρίστες, προς Ρόδο και Ηράκλειο μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Ενώ, αυξάνει και τα δρομολόγια για την “πορτοκαλί” πλέον ζώνη της Ισπανία, στην Lanzarote και Alicante.
Μετά την ταξιδιωτική ειδοποίηση από το Υπουργείο Εξωτερικών του Βελγίου, που μέχρι πρόσφατα απαγόρευσε τα ταξίδια στην Ισπανία, η Ελλάδα έχει γίνει ο προτιμώμενος προορισμός για τους Βέλγους που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις τελευταίες ηλιοφάνειες του φθινοπώρου.
Για να καλύψει τη ζήτηση, ο ταξιδιωτικός πράκτορας TUI θα επεκτείνει την προσφορά του στην Ελλάδα κατά μία εβδομάδα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τη διάρκεια των διακοπών του All Saints. Οι τελευταίες πτήσεις της σεζόν θα πραγματοποιηθούν στις 8 Νοεμβρίου, αντί της 1ης Νοεμβρίου.
Αναφορικά με την επέκταση των δρομολογίων και προς Ισπανία, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περιοχές Lanzarote, στα Κανάρια Νησιά και στο Αλικάντε, στην αυτόνομη κοινότητα της Βαλένθια στην Ισπανία, είναι πολύ δημοφιλείς περιοχές με τους Βέλγους.
Αυτές οι περιοχές ταξινομούνται επί του παρόντος στην “πορτοκαλί” ζώνη, μετά από αρκετές εβδομάδες στην απαγορευτική “κόκκινη”.
Από τις 21 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν επιπλέον πτήσεις με την πτήση TUI προς Αλικάντε και το πρόγραμμα πτήσεων προς Λανζαρότε θα συνεχιστεί. Ενώ, η χωρητικότητα πτήσεων θα διπλασιαστεί για τις διακοπές των Αγίων Πάντων.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης