Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Κλειδί για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τα αεροπορικά ταξίδια

tags :
Κλειδί για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τα αεροπορικά ταξίδια
Η έκθεση της στρατηγικής WPI υπογράμμισε επίσης τη σημασία των εσωτερικών και διεθνών ταξιδιών στις οικονομικές προοπτικές μεμονωμένων επιχειρήσεων και στην ευρύτερη οικονομία
Ο τομέας της εσωτερικής αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου συνέβαλε 15 δις λίρες στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου πριν από την πανδημία, σύμφωνα με στοιχεία μιας μελέτης που ανέθεσε το London City Airport.
Η έκθεση της στρατηγικής WPI υπογράμμισε επίσης τη σημασία των εσωτερικών και διεθνών ταξιδιών στις οικονομικές προοπτικές μεμονωμένων επιχειρήσεων και στην ευρύτερη οικονομία.
Η έκθεση αποκαλύπτει ότι η πλειοψηφία των επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου βλέπουν τα αεροπορικά ταξίδια ως κλειδί για τις μελλοντικές οικονομικές προοπτικές τους. Και θα επέστρεφαν στις πτήσεις, εάν δεν υπήρχαν τα μέτρα απομόνωσης.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του London City Airport Ρόμπερτ Σίνκλερ, δήλωσε ότι η νέα Παγκόσμια Ειδική Ταξιδιωτική Ομάδας που δημιουργήθηκε πρόσφατα, θα δώσει στα επαγγελματικά αεροπορικά ταξίδια “το απαραίτητο πλάνο”.
Και παρότρυνε τη νέα Ομάδα να κινηθεί γρήγορα για να ξεκινήσουν ξανά τα αεροπορικά ταξίδια.
“Η αεροπορική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι η τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο, είπε ο Ρόμπερτ Σίνκλερ.
Και δεν αφορά μόνο αυτή την μία βιομηχανία. Λειτουργεί και ως βοηθητικός τομέας άλλων βιομηχανιών όπως το εμπόριο, ο τουρισμός, η φιλοξενία, οι εισαγωγές, οι εξαγωγές και τα συνέδρια.
Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια. Αλλά τα περιοριστικά μέτρα καραντίνας εμποδίζουν τους ηγέτες των επιχειρήσεων να πετάξουν. Και την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου να ξεκινήσει την ανάκαμψη της.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση 515 ηγετικών στελεχών της εταιρείας έρευνας αγοράς Survation που περιέχεται στην έκθεση:
*    Το 48% θεωρεί ότι οι περιορισμοί ταξιδιού και η καραντίνα είναι το μοναδικό μεγαλύτερο εμπόδιο για τα αεροπορικά ταξίδια των επιχειρήσεων.
*    Το 76% πιστεύει ότι τα τεστ αεροδρομίων θα αυξήσουν την εμπιστοσύνη στα ταξίδια.

Κλειδί για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τα αεροπορικά ταξίδια

*    Το 64% των ηγετών επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου βλέπουν τα αεροπορικά ταξίδια ως κλειδί για τις μελλοντικές προοπτικές τους.
*    Το 88% των ηγετών επιχειρήσεων (με περισσότερους από 250 υπαλλήλους) πιστεύει ότι τα αεροπορικά ταξίδια είναι σημαντικά για τη μελλοντική επιτυχία της επιχείρησης του.

Ο αντίκτυπος της εγχώριας αεροπορίας στο ΑΕγχΠ από περιφέρειες και έθνη του Ην. Βασιλείου

*    Scotland: 4 δις λίρες
*    North East: 300 εκατ. λίρες
*    North West: 1 δις λίρες
*    Northern Ireland: 2 δις λίρες
*    South West: 700 εκατ. λίρες
*    London: 4 δις λίρες
*    Midlands: 500 εκατ. λίρες
*    Wales (Cardiff): 80 εκατ. λίρες

Το ποσό των 15 δις λιρών της WPI, έγινε με βάση την Oxford Economics. Που εκτιμά τη συνολική συνεισφορά στο ΑΕΠ του αεροπορικού τομέα στο Ηνωμένο Βασίλειο ως 72 δις λίρες το 2014 και η εγχώρια αεροπορία το 2014 αντιπροσωπεύει το 17% των συνολικών μετακινήσεων επιβατών.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης