Τελευταία Νέα
Πολιτική

Και τώρα με την Χρυσή Αυγή στην φυλακή η χώρα… «ξανά προς την δόξα τραβά»

Και τώρα με την Χρυσή Αυγή στην φυλακή η χώρα… «ξανά προς την δόξα τραβά»
Με εμάς στην φυλακή, η Ελλάδα του Μητσοτάκη, του Τσίπρα και του Κουτσούμπα θα προχωρήσει μπροστά... - Μπροστά ή θα συνεχίσει την πορεία της προς τον γκρεμό καταλήγει ο Μιχαλολιάκος
Δεν το είχαμε καταλάβει, αλλά ευτυχώς με τις δηλώσεις των πολιτικών και όλων των φυλλάδων και των καναλιών της ολιγαρχίας αυτού του τόπου, επιτέλους μάθαμε ότι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδος ήταν … η Χρυσή Αυγή αναφέρει σε σχόλιο του ο Νίκος Μιχαλολιάκος επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.  
Και τώρα λοιπόν, με την Χρυσή Αυγή στην φυλακή θα μπορέσει και πάλι ο τόπος να προκόψει!
Θα σταματήσουν οι Τούρκοι να θέλουν δικό τους το Αιγαίο μας, αποστρατιωτικοποιημένα τα νησιά μας και μειονότητα τουρκική στην Θράκη.
Θα σταματήσουν οι Σκοπιανοί να σκυλεύουν την Ιστορία μας, δηλώνοντας εθνικά και γλωσσικά “Μακεδόνες”, όπως τους επιτρέπει η συμφωνία των Πρεσπών.
Θα σταματήσουν τα Ελληνόπουλα ενός ακήρυκτου κοινωνικού πολέμου να ψωνίζουν ελεύθερα, γιατί αυτό συμβαίνει, ναρκωτικά στις πιάτσες της Ομόνοιας, της Γ’ Σεπτεμβρίου, της Πλατείας Βικτωρίας και σε κάθε σκοτεινή γωνιά της πόλης.
Θα σταματήσει η εγκληματικότητα και η Ελλάδα και πάλι, για να θυμηθούμε τον στίχο του παλαιού ξεχασμένου εμβατηρίου, και ξανά προς την δόξα θα τραβήξει.
Την δόξα των hot spots, των Μνημονίων, της ανεργίας, του “big brother” και μιας παρακμής που δεν έχει τέλος.
Με εμάς στην φυλακή, η Ελλάδα του Μητσοτάκη, του Τσίπρα και του Κουτσούμπα θα προχωρήσει μπροστά …
Μπροστά ή θα συνεχίσει την πορεία της προς τον γκρεμό καταλήγει ο Μιχαλολιάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης