Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Το αίσχος του μηνιαίου μισθού των 200 ευρώ θεσπίζεται πλέον κι επίσημα

tags :
ΚΚΕ: Το αίσχος του μηνιαίου μισθού των 200 ευρώ θεσπίζεται πλέον κι επίσημα
Πρόκληση, ακόμα, αποτελεί το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις θα επιδοτηθούν με 345 εκατ. ευρώ, όπως είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, χωρίς να υποχρεούνται να δώσουν ούτε ένα ευρώ πάνω από αυτά τα 200, τονίζει το ΚΚΕ
«Το αίσχος του μηνιαίου μισθού των 200 ευρώ θεσπίζεται πλέον κι επίσημα, καθώς τίθεται από αύριο σε εφαρμογή η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών για το πρόγραμμα επιδοτούμενων θέσεων εργασίας, μετατρέποντας τους μακροχρόνια άνεργους σε κυριολεκτικά τζάμπα εργατικό δυναμικό.
Πρόκληση, ακόμα, αποτελεί το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις θα επιδοτηθούν με 345 εκατομμύρια ευρώ, όπως είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, χωρίς να υποχρεούνται να δώσουν ούτε ένα ευρώ πάνω από αυτά τα 200!» τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για «την κατάπτυστη διάταξη που θεσπίζει μισθό 200 ευρώ».
«Οι εργαζόμενοι πρέπει να μη νομιμοποιήσουν αυτόν τον εργασιακό μεσαίωνα, να οργανώσουν την πάλη τους για την υπεράσπιση της ζωής, της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων τους» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

www.bankingnews.grω

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης