Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιάννα Αγγελοπούλου: Σε εξέλιξη 1.801 δράσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Γιάννα Αγγελοπούλου: Σε εξέλιξη 1.801 δράσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
Σε εξέλιξη 1.801 δράσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
Περισσότερες από 1800 δράσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» βρίσκονται σε εξέλιξη σύμφωνα με την πρόεδρο της Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη.
Στο πλαίσιο συζήτησης σε επιτροπή της Βουλής για τη διοργάνωση εκδηλώσεων το 2021 από τα μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε) και τα μέλη του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, η κ. Αγγελοποπούλου δεν έκρυψε την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι από όλο τον Ελληνισμό όπου γης, έχουν υποβληθεί έως σήμερα συνολικά 314 προτάσεις.
Από αυτές, οι 90 προέρχονται από πρεσβείες και προξενεία, οι 224 από την ομογένεια και 6 από μέλη των αιρετών της αυτοδιοίκησης.
Η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» ανέφερε πως μεταξύ των δράσεων θα είναι και ένα ντοκιμαντέρ που θα διατρέχει με ευφάνταστο τρόπο την ιστορία της Ελλάδας τα τελευταία 200 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσίασε στους βουλευτές το πρώτο αναμνηστικό μετάλλιο που κυκλοφόρησε από την Εθνική Τράπεζα με απεικόνιση πίνακα του ζωγράφου Θεόφιλου, το οποίο θα διακινηθεί σε όλο τον κόσμο, προτρέποντας τους Έλληνες να το αγοράσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης