Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Με έγγραφα η μετακίνηση των πολιτών κατά την απαγόρευση κυκλοφορίας - 12.000 αστυνομικοί θα επιτηρούν

Γαλλία: Με έγγραφα η μετακίνηση των πολιτών κατά την απαγόρευση κυκλοφορίας - 12.000 αστυνομικοί θα επιτηρούν
Οι Γάλλοι θα πρέπει να δείχνουν έγγραφα όταν μετακινούνται στη διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας - Δώδεκα χιλιάδες αστυνομικοί θα επιβλέψουν την απαγόρευση κυκλοφορίας
Οι κάτοικοι εννέα γαλλικών πόλεων όπου θα επιβληθεί νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16/10, θα μπορούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους εκείνη την περίοδο για λόγους εργασίας ή για ταξίδια που έχουν κλείσει από προηγουμένως δεδομένου ότι μπορούν να επιδείξουν τα σχετικά έγγραφα, δήλωσε σήμερα 15/10 ο πρωθυπουργός Jean Castex.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Γάλλος πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι θα επιτρέπεται η διανομή φαγητού από εστιατόρια στη διάρκεια της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, που θα επηρεάσει περίπου 20 εκατομμύρια ανθρώπους και αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.
Στο μεταξύ, ο υπουργός Εσωτερικών Gerald Darmarin δήλωσε πως 12.000 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν για την εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας σε μεγάλες πόλεις της Γαλλίας που θα ισχύσει από το Σάββατο.
Η αστυνομία δεν θα επιβάλει τον «κανόνα των έξι» στις ιδιωτικές συναθροίσεις, πρόσθεσε.
Ο πρόεδρος Emmanuel Macron έδωσε εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας στο Παρίσι και άλλες οκτώ μεγάλες πόλεις χθες, Τετάρτη, προκειμένου να αναχαιτιστεί το δεύτερο κύμα των μολύνσεων κορωνοϊού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης