Τελευταία Νέα
Διεθνή

McConnell (Γερουσία ΗΠΑ): Κατακριτέο ότι τα social media μπλόκαραν δημοσιεύματα για τον γιο του Biden

McConnell (Γερουσία ΗΠΑ): Κατακριτέο ότι τα social media μπλόκαραν δημοσιεύματα για τον γιο του Biden

"Δεν πρέπει να υπάρχει κανενός είδους αστυνόμευσης του λόγου σε αυτήν τη χώρα", δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής γερουσίας McConnell
Ο ηγέτης της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία, Mitch McConnell, δήλωσε σήμερα ότι είναι "απολύτως κατακριτέο" ότι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπλόκαραν τη διάδοση ενός δημοσιεύματος της εφημερίδας New York Post που αφορούσε τον γιο του Δημοκρατικού υποψηφίου Joe Biden.
"Δεν πρέπει να υπάρχει κανενός είδους αστυνόμευσης του λόγου σε αυτήν τη χώρα", δήλωσε ο McConnell, μιλώντας στο Μάριον του Κεντάκι.
"Δεν νομίζω ότι κανένα μονοπώλιο ... θα πρέπει να είναι σε θέση να διαλέγει και να επιλέγει ποιος θα μιλήσει", ανέφερε, εκφράζοντας στήριξη στις κινήσεις Ρεπουμπλικανών γερουσιαστών, που σκοπεύουν να κλητεύσουν τον επικεφαλής του Twitter Jack Dorsey.
Νωρίτερα σήμερα το Twitter μπλόκαρε προσωρινά και τον λογαριασμό της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Donald Trump επειδή ανήρτησε ένα βίντεο για τον Hunter Biden, τον γιο του Joe Biden, που όπως λέει παραβιάζει τους κανόνες χρήσης της πλατφόρμας.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Lindsay Graham και οι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές Ted Cruz και Joss Howley ανέφεραν ότι η Επιτροπή θα ψηφίσει για την κλήτευση στις 20 Οκτωβρίου και σχεδιάζει να καλέσει για ακρόαση τον Dorsey την επόμενη Παρασκευή.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης