Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαρδαλιάς: Επιστρέφουν οι φόρμες μετακίνησης σε Κοζάνη - Ποια μαγαζιά μένουν ανοιχτά - Καμπανάκι για Ιωάννινα

Χαρδαλιάς: Επιστρέφουν οι φόρμες μετακίνησης σε Κοζάνη - Ποια μαγαζιά μένουν ανοιχτά - Καμπανάκι για Ιωάννινα
Επιστρέφουν οι φόρμες μετακίνησης των πολιτών στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, η οποία έχει τεθεί σε κόκκινο συναγερμό, επιπέδου 4
Επιστρέφουν οι φόρμες μετακίνησης των πολιτών στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, η οποία έχει τεθεί σε κόκκινο συναγερμό, επιπέδου 4.
Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στη σημερινή 16/10 ενημέρωση, όσοι εργάζονται σε άλλη ΠΕ από αυτή της Κοζάνης ή όσοι μένουν σε άλλη ΠΕ και εργάζονται στην Κοζάνη, επιτρέπεται η μετακίνησή τους για το ωράριο εργασίας τους μόνο με βεβαίωση του εργοδότη τους και από την ΕΡΓΑΝΗ.
Για τους δημοσίους υπαλλήλους που απασχολούνται σε υπηρεσίες που παραμένουν ανοιχτές, απαιτείται βεβαίωση από τη υπηρεσία που απασχολείται.
Στο μεταξύ, απαγορεύεται η μετακίνηση επαγγλεματιών, παραγωγών λαϊκών αγορών, αλλά και οι μετακινήσεις γενικότερα από και προς την Κοζάνη.
Ωστόσο, οι επισκέπτες μπορούν να φύγουν από την Περιφερειακή Ενότητα, εφόσον διαθέτουν την αντίστοιχη βεβαίωση.
Όπως διευκρίνισε ο κ. Χαρδαλιάς, αναστέλλονται τα μαθήματα και οι εξετάσεις οδήγησης, ενώ ανοιχτά παραμένουν τα φαρμακεία, τα πρατήρια καυσίμων και εμπορίας ξυλείας, τα οπτικά, τα καταστήματα κατασκευής κινητών, τα e-shop, καθώς και τα καθαριστήρια και τα pet shops.
Τέλος, καμπανάκι κινδύνου έκρουσε ο υφυπουργός και για τα Ιωάννινα, ζητώντας την πιστή τήρηση των μέτρων, καθώς όπως δήλωσε η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης