Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση ΗΠΑ: Ο Biden έχει 74% πιθανότητα να κερδίσει τις εκλογές και 33%.ο Trump

Δημοσκόπηση ΗΠΑ: Ο Biden έχει 74% πιθανότητα να κερδίσει τις εκλογές και  33%.ο Trump
Ο Biden προηγείται στις περισσότερες εθνικές και τοπικές δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τη RealClearPolitics
Όσο ο καιρός πλησιάζει οι Αμερικανικές εκλογές στις 3 Νοεμβρίου συγκεντρώνουν τα βλέμματα όλων καθώς η μάχη μεταξύ του Donald Trump και του Joe Biden αποδεικνύεται αμφίρροπη.
Αν και οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στον υποψήφιο των Δημοκρατικών πάντα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών όπως το 2000 ανάμεσα στον George Bush και τον Al Gore που οι αριθμοί άλλαξαν την τελευταία στιγμή στη Φλόριντα αλλά και το 2016 όταν η Hilary Clinton έχασε τις εκλογές με ρωσικό δάκτυλο.
Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει το Market watch επικαλούμενο το Βρετανικό exchange Betfai,r ο Biden έχει 74% πιθανότητα να κερδίσει τις εκλογές σε αντίθεση με τον Trump που μένει στο 33%.
 
Είκοσι ημέρες πριν από την μεγάλη μέρα των εκλογών ο Biden προηγείται στις περισσότερες εθνικές και τοπικές δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνει τους τελευταίους μήνες η RealClearPolitics.
Αντίθετα, ο Trump, χάνει διαρκώς την εκλογική του δύναμη μετά και την «μόλυνση» του από τον κορωνοΐό και την τοποθέτηση της Amy Coney Barrett στη θέση της  Roth Ginsberg στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ .
Ωστόσο, οι αστάθμητοι παράγοντες παραμένουν με τον Trump να έχει ήδη εκφράσει την αμφισβήτησή του στην εγκυρότητα της επιστολικής ψήφου, την οποία προτιμούν οι περισσότεροι Αμερικανοί ψηφοφόροι, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος.
Δεν αποκλείεται το βράδυ των Αμερικανικών εκλογών να δούμε πολλά από αυτά που θεωρούμε αυτονόητα να σημαίνουν κάτι άλλο...
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης