Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κύπρος: Συμφώνησαν να συναντηθούν Αναστασιάδης - Tatar (νέος ηγέτης Τουρκοκυπρίων)

Κύπρος: Συμφώνησαν να συναντηθούν Αναστασιάδης - Tatar (νέος ηγέτης Τουρκοκυπρίων)
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Κύπρου, ο Πρόεδρος Ν.Αναστασιάδης επικοινώνησε με τον Tatar για να εκφράσει τις ευχές του για την ανάδειξη του ως ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, ενώ παράλληλα του πρότεινε να συναντηθούν άμεσα δια ζώσης
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ersin Tatar είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Κύπρου, ο Πρόεδρος Ν.Αναστασιάδης επικοινώνησε με τον Tatar για να εκφράσει τις ευχές του για την ανάδειξη του ως ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας.
Επιπροσθέτως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρότεινε προς τον νέο ηγέτη να συναντηθούν το ταχύτερο δυνατόν για μια πρώτη γνωριμία και επαφή κάτι που ο κ. Tatar απεδέχθη.
«Ακολούθως», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Κύπριου κυβερνητικού εκπροσώπου, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με την Ειδική Αντιπρόσωπο του γγ των ΗΕ στην Κύπρο, την οποία ενημέρωσε για την πρόθεση των δύο ηγετών για συνάντηση και η οποία ανέλαβε να προβεί στις αναγκαίες διευθετήσεις προς αυτό τον σκοπό, στο οίκημα των ΗΕ στη Λευκωσία.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον απερχόμενο Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, τον οποίον .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης