Τελευταία Νέα
Διεθνή

Debate HΠΑ: Trump: Ο λογαριασμός μου στην Κίνα έχει κλείσει από το 2015, το εμβόλιο έως τέλος 2020 - Biden: Ο Trump δεν μπορεί να μείνει στην εξουσία

Debate HΠΑ: Trump: Ο λογαριασμός μου στην Κίνα έχει κλείσει από το 2015, το εμβόλιο έως τέλος 2020 - Biden: Ο Trump δεν μπορεί να μείνει στην εξουσία
Ο Trump τόνισε ότι η πορεία της Wall Street αποδεικνύει ότι η αμερικανική οικονομία έχει σταθερές βάσεις - Biden: Οι περισσότεροι αμερικανοί είναι εκτός χρηματιστηρίου
Δεν έχω ενεργό λογαριασμό σε κινεζική τράπεζα, τον έχω κλείσει από το 2015 ανέφερε ο D. Trump ο αμερικανός Πρόεδρος στο τελευταίο debate πριν τις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2020.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος των δημοκρατικών J Biden ανέφερε ότι θα αντιμετωπίσει τον κορωνοιό και δεν θα κλείσει εκ νέου τις ΗΠΑ, θα κλείσω τον κορωνοιό όχι την αμερικανική οικονομία ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Trump ευθύνεται για τόσους θανάτους λόγω του κορωνοιού και για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να μείνει στην εξουσία.

Trump: Δεν θα κρυφτώ σε υπόγειο όπως ο Biden

Ο Πρόεδρος Donald Trump αρνείται να κρυφτεί στο υπόγειο λόγω του κορωνοιού.
«Δεν μπορούμε να κλειδωθούμε σε ένα υπόγειο, όπως κάνει ο Biden.
Έχει τη δυνατότητα να κλειδώσει τον εαυτό του. Δεν ξέρω, προφανώς έχει βγάλει πολλά χρήματα από κάπου

Ο Trump αναφερόμενος στον πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης ανέφερε ότι οι ΗΠΑ χρειάζονται ένα μεγάλο πρόγραμμα όχι το Obamacare, ο Biden για το ίδο θέμα απάντησε ότι θα μετατρέψει το Obamacare σε Bidencare.
Σε ερώτηση για τους φόρους που έχει πληρώσει ο Trump απάντησε ότι τα τελευταία χρόνια έχω πληρώσει εκατομμύρια δολάρια σε φόρους.
Ο Biden σε ερώτηση εάν έχει πάρει χρήματα από το εξωτερικό τόνισε ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα δολάριο από άλλη χώρα... ωστόσο κατηγορείται η οικογένεια του ότι πήρε χρήματα από την Ρωσία.
Αναφερόμενος ο Biden στην οικονομία τόνισε ότι το μόνο που μπορεί να δει ο Donald Trump από τη Park Avenue είναι η Wall Street Πιστεύει ότι η οικονομία τα πηγαίνει καλά αν ο Dow Jones τα πάει καλά.
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, κύριε Πρόεδρε, οι περισσότεροι Αμερικανοί ζουν εκτός χρηματιστηρίου.
Ο Trump τόνισε ότι η πορεία της Wall Street αποδεικνύει ότι η αμερικανική οικονομία έχει σταθερές βάσεις.
Επίσης ο αμερικανός Πρόεδρος αναφερόμενος στην δημόσια ασφάλεια τόνισε ότι τα σύνορα των ΗΠΑ είναι απαραβίαστα.
O Biden ανέφερε ότι δεν πρόκειται για την οικογένεια του Trump ή την οικογένειά μου.
Αυτό αφορά την οικογένειά σας.
Οι οικογένειες σε όλη την Αμερική πλήττονται - αλλά αυτό είναι το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα μιλήσει ο Trump
H απάνηση του Trump είναι μια φωτογραφία από το επιτελείο του που δείχνει πως αντιμετωπίζουν οι δημοκρατικοί τα προβλήματα

Image

Σε ερώτηση για τον ρατσισμό ο Trump ανέφερε έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους.
Είμαι το λιγότερο ρατσιστικό άτομο σε αυτό το δωμάτιο δείχνοντας τον Biden....
Ερωτήσεις τέθηκαν και στους δύο υποψηφίους για την μεταρρύθμιση στην αστυνομία όπου ο Trump και ο Biden τόνισαν ότι απαιτούνται πρόσθετες αλλαγές.
Ο Biden, ο οποίος δεν έχει παρουσιάσει λεπτομέρειες σχετικά με την εμπορική πολιτική των ΗΠΑ και τις σχέσεις με την Κίνα τόνισε ότι θα συνεργαστεί με συμμάχους για να πιέσει την Κίνα να κινηθεί σύμφωνα με τους διεθνείς εμπορικούς κανόνες.
Ο Πρόεδρος Trump τόνισε τι πέτυχε η πολιτική του για την Κίνα.
Ο Biden τόνισε ότι εάν εκλεγώ Ρωσία και Ιράν θα πληρώσουν για την εμπλοκή τους στις εκλογές

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης