Βορίδης: Η μομφή του Τσίπρα δεν είναι κατά του Σταϊκούρα, αλλά κατά του Τσακαλώτου

Βορίδης: Η μομφή του Τσίπρα δεν είναι κατά του Σταϊκούρα, αλλά κατά του Τσακαλώτου
Δηλώσεις του Μάκη Βορίδη στη Βουλή
«Είναι η πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά που η πρόταση δυσπιστίας γίνεται για να καλυφθούν τα αδιέξοδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με καυστική διάθεση σχολίασε πως «αντί να υπάρχει κυβερνητική φθορά αυτό που βλέπουμε είναι να ενισχύεται η κυβέρνηση Αντί να έχει εσωκομματικά προβλήματα η κυβέρνηση τα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν προλαβαίνουμε να ακούμε τον Κοντονή τον Πολάκη τη Ζανέτ…».
Με την ίδια διάθεση επιχείρησε να διευρύνει το ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε την πρόταση «για να κόψει τα φτερά του Τσακαλώτου.
Το έκανε για να μας φέρει εδώ και τα πεπραγμένα του υπουργού του.
Γιατί η πρόταση μομφής που καταθέτετε σήμερα δεν είναι κατά του Σταϊκούρα. Κατά του Τσακαλώτου είναι. Αυτός επέβαλε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Επί των ημερών του καταργήθηκε η προστασία της α' κατοικίας».
«Είστε μοναδικό παράδειγμα αντιπολίτευσης που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει κορωνοϊό, επιθετικότητα Τουρκίας και πέφτει η αντιπολίτευση δημοσκοπικά δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιο προηγούμενο είστε μοναδικό παράδειγμα» είπε κλείνοντας την ομιλία του.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS