Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς ανέπαφες λύσεις στην φιλοξενία

tags :
Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς ανέπαφες λύσεις στην φιλοξενία
Οι μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων επιλέγουν διάφορες τεχνολογίες για την προσέλκυση επισκεπτών ενώ ακολουθούν τα πρωτόκολλα Covid-19
Οι ανέπαφες λύσεις τεχνολογίας κερδίζουν έλξη στον κλάδο της φιλοξενίας. Καθώς μειώνουν τον πιθανό κίνδυνο προσβολής του Covid-19 μέσω φυσικών σημείων επαφής.
Οι μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων επιλέγουν διάφορες τεχνολογίες για την προσέλκυση επισκεπτών ενώ ακολουθούν τα πρωτόκολλα Covid-19.
Σε αυτό το πλαίσιο, το «ανέπαφο» έχει αναδειχθεί ως το κορυφαίο θέμα συνομιλίας στη βιομηχανία φιλοξενίας τον Απρίλιο-Σεπτέμβριο του 2020, αποκαλύπτει η GlobalData.

Οι πιο δημοφιλείς ανέπαφες λύσεις στην φιλοξενία

Σύμφωνα με την πλατφόρμα Lodging Influencer της GlobalData, μερικές από τις δημοφιλείς ανέπαφες λύσεις είναι:
*    Η αναγνώριση προσώπου.
*    Οι εφαρμογές για κινητά για ξενοδοχεία.
*    Ρομπότ παράδοσης.
*    Online παραγγελία F&B.
Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, μια ασύρματη βιομετρική τεχνολογία, επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν μόνοι τους check-in, να ξεκλειδώνουν δωμάτια. Ακόμα και να ενεργοποιούν ανελκυστήρες μέσω σάρωσης προσώπου.
Η βιομηχανία φιλοξενίας επενδύει σε τεχνολογίες, οι οποίες είναι επικεντρωμένες στον πελάτη και στην ασφάλεια του.
Στόχος είναι να ανακτήσουν την ικανοποίηση των πελατών κατά το άνοιγμα των ξενοδοχείων. Οι λύσεις χωρίς επαφή που βασίζονται στην τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης είναι πιθανό να είναι η νέα κανονικότητα για τον τομέα της φιλοξενίας.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης