Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Φούρνους Βενέτη: Το κλείσιμο των καταστημάτων δείχνει ανεπάρκεια μέτρων στήριξης

ΣΥΡΙΖΑ για Φούρνους Βενέτη: Το κλείσιμο των καταστημάτων δείχνει ανεπάρκεια μέτρων στήριξης
Το κλείσιμο των καταστημάτων του «Βενέτη» δείχνει ανεπάρκεια μέτρων στήριξης, αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης
Για «ανεπαρκή» στήριξη των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας που επιβεβαιώνεται από την απόφαση μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων αρτοποιίας να κλείσει πέντε καταστήματα στην Αττική κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης με δήλωσή του.
«Η σημερινή ανακοίνωση μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων αρτοποιίας ότι προχωρά στο κλείσιμο πέντε καταστημάτων της στην Αττική, λόγω αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της εν μέσω κρίσης, επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια των μέτρων της κυβέρνησης για τη στήριξη των επιχειρήσεων.
Ανεπάρκεια που πληρώνουν ακριβά και οι χιλιάδες εργαζόμενοι σε αυτές», σημειώνει.
Ο ίδιος τονίζει πως «το γεγονός ότι ακόμη και μεγάλες και επώνυμες επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε βασικές δαπάνες, όπως αυτή του ενοικίου, αναδεικνύει την ανάγκη να εφαρμοστούν τώρα οι κοστολογημένες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη των πληττόμενων επιχειρήσεων».
«Μεταξύ αυτών και η επιδότηση του ενοικίου της επαγγελματικής στέγης κατά 40%», συμπληρώνει.
«Η εικονική πραγματικότητα που επιχειρεί να παρουσιάσει η κυβέρνηση προσβάλλει βάναυσα επαγγελματίες και εργαζόμενους», υπογραμμίζει ο Αλ. Χαρίτσης και καταλήγει:
«Αποδεικνύεται καθημερινά ότι τα μέτρα στήριξης που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και έχει ανάγκη η κοινωνία έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά.
Ας τα υιοθετήσει έστω και τώρα η κυβέρνηση, πριν είναι πολύ αργά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης