Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα θέσουν υπό έλεγχο την πανδημία - ΠΟΥ: Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα θέσουν υπό έλεγχο την πανδημία - ΠΟΥ: Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο
Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω αλλά το να αρνούμαστε να θέσουμε υπό έλεγχο την πανδημία είναι επικίνδυνο, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ
«Είναι επικίνδυνο να αρνείται κανείς να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία του κορωνοϊού», δήλωσε ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις του προσωπάρχη του Donald Trump στον Λευκό Οίκο.
«Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω και για αυτόν τον λόγο εμείς λέμε ότι, αν και συμφωνούμε με τον προσωπάρχη ότι είναι σημαντική η προστασία των πιο ευάλωτων, το να αρνούμαστε να θέσουμε υπό έλεγχο την πανδημία είναι επικίνδυνο», δήλωσε ο Tedros Adhanom Ghebreyesus, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Χθες, ο προσωπάρχης του Donald Trump στον Λευκό Οίκο διατύπωσε την εκτίμηση ότι οι ΗΠΑ «δεν θα θέσουν υπό έλεγχο την πανδημία» του κορωνοϊού, την οποία συνέκρινε εκ νέου με τη γρίπη.
«Να τι θα κάνουμε.
Δεν θα θέσουμε υπό έλεγχο την πανδημία, θα ελέγξουμε το να μπορούμε να έχουμε εμβόλια, θεραπείες και άλλα μέσα για να μετριάσουμε την ασθένεια», δήλωσε ο Mark Meedows στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
«Διότι πρόκειται για έναν μεταδοτικό ιό, όπως ακριβώς η γρίπη», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης