Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Γιάννης Καρυπίδης, Stayia Farm: Το ελληνικό μέλι ταξιδεύει σε 35 χώρες

tags :
Γιάννης Καρυπίδης, Stayia Farm: Το ελληνικό μέλι ταξιδεύει σε 35 χώρες
O Γιάννης Καρυπίδης αναφέρεται επίσης στο νέο προϊόν της εταιρείας που αναμένεται να λανσαριστεί τον Νοέμβριο, την κέτσαπ με μέλι
Για τα προϊόντα της εταιρείας Stayia Farm που ταξιδεύουν σε 35 χώρες ανά τον κόσμο μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο Γιάννης Καρυπίδης, διευθύνων σύμβουλος της Stayia Farm, η οποία ιδρύθηκε το 2012 στη Χαλκίδα και διαθέτει πλέον μία σειρά με προϊόντα ειδικά για τα παιδιά.
O Γιάννης Καρυπίδης αναφέρεται επίσης στο νέο προϊόν της εταιρείας που αναμένεται να λανσαριστεί τον Νοέμβριο, την κέτσαπ με μέλι. «Το προϊόν αντί για ζάχαρη, θα περιέχει μέλι. Έρχεται να παντρευτεί με τα επόμενα δύο προϊόντα που βγάζουμε πριν το τέλος του 2020 που είναι παιδικά μακαρόνια με 30% λαχανικό, κάτι το οποίο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά», επισημαίνει χαρακτηριστικά.
«Το 2019 είχαμε 60% εισαγωγές, 40% ελληνική αγορά. Αυτό έχει αναστραφεί για το 2020 λόγω του COVID και επειδή κάποιες αγορές έκλεισαν, όπως η Αμερική, και αυτή τη στιγμή είμαστε 60% ελληνική αγορά, 40% εξαγωγές. Είμαστε ανάποδα», τονίζει.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=87752

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης