Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump - Biden στο πιο κρίσιμο πεδίο μάχης, τη Florida - Στα αμάξια τους θα ακούσουν τον Biden οι υποστηρικτές του

Trump - Biden στο πιο κρίσιμο πεδίο μάχης, τη Florida - Στα αμάξια τους θα ακούσουν τον Biden οι υποστηρικτές του
Ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Joe Biden έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε εθνικό επίπεδο το προβάδισμά του είναι μικρότερο στις κρίσιμες πολιτείες για την εκλογικής μάχη για τον προεδρικό θώκο στις ΗΠΑ
Ο Πρόεδρος Trump και ο αντίπαλος του από το Δημοκρατικό κόμμα, Joe Biden θα συσπειρώσουν τους υποστηρικτές τους την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 στο κρίσιμο πεδίο μάχης της Φλόριντα, πηγαίνοντας στις ίδιες πόλεις σύμφωνα με το Reuters.
Οι δυο μεγάλοι αντίπαλοι θα παρουσιάσουν πλήρως τις αντίθετες προσεγγίσεις τους για την το 2ο κύμα της πανδημίας κορωνοϊού στις ΗΠΑ.
Ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Joe Biden έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε εθνικό επίπεδο το προβάδισμά του είναι μικρότερο στις κρίσιμες πολιτείες για την εκλογικής μάχη για τον προεδρικό θώκο στις ΗΠΑ.
Μια δημοσκόπηση των Reuters / Ipsos που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 28/10 έδειξε ότι ο Trump ουσιαστικά κινήθηκε σχεδόν σε ισοπαλία με τον Joe Biden στη Φλόριντα, με το 49% να λέει ότι θα ψηφίσει τον Joe Biden και το 47% για τον νυν πρόεδρο.
Ο Trump θα πραγματοποιήσει ένα υπαίθριο ράλι στην Τάμπα.
Χιλιάδες άνθρωποι έχουν συσσωρευτεί στις πρόσφατες συγκεντρώσεις του Trump, μη φορώντας μάσκες παρά τις συστάσεις για τη δημόσια υγεία. Γεγονός που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.
Ο Joe Biden, αντιθέτως, θα πραγματοποιήσει ομιλία αργότερα στην Τάμπα όπου οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν στα αυτοκίνητά τους.
Θα φιλοξενήσει ένα παρόμοιο γεγονός την ίδια μέρα στο Broward County στη Νότια Φλόριντα.
Την ίδια ώρα, η πανδημία στις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος, σκότωσε περισσότερους από 227.000 ανθρώπους προκαλώντας παράλληλα εκατομμύρια απώλειες θέσεων εργασίας.
Ο Trump αυτή την εβδομάδα απέρριψε επανειλημμένως την απειλή της πανδημίας, ισχυριζόμενος ότι οι αντίπαλοί του και τα μέσα ενημέρωσης θα σταματήσουν να το προβάλλουν μετά τις εκλογές (3/11)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης