Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Παΐρης: Έγκριση από τη Γενική Συνέλευση για τροποποίηση όρων ομολογιακού δανείου

tags :
Παΐρης: Έγκριση από τη Γενική Συνέλευση για τροποποίηση όρων ομολογιακού δανείου
Παΐρης: Έγκριση ΓΣ για τροποποίηση όρων ομολογιακού δανείου
Την τροποποίηση όρων του από 08.04.2020 Προγράμματος Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου, ενέκρινε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Ε. Παΐρης, που πραγματοποιήθηκε στις 29,10,2020
Η τροποποίηση όρων αφορά τις εμπράγματες ασφάλειες προς τις ομολογιούχους τράπεζες και συγκεκριμένα στις προσημειώσεις υποθήκης επί ακινήτων κυριότητας της εταιρείας και του πλασματικού ενεχύρου επί εγκατεστημένου σε αυτά μηχανολογικού εξοπλισμού.
Επίσης, η ΓΣ αποφάσισε την παροχή προς το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδότησης για την τελική διαμόρφωση και οριστικοποίηση του ακριβούς περιεχομένου της τροποποίησης των εν λόγω όρων και την υπογραφή της τροποποιητικής πράξης του Προγράμματος με τις συμβαλλόμενες ομολογιούχους τράπεζες.
Ακόμη, αποφασίστηκε η παροχή ευρείας εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να τροποποιεί, εφεξής, αυτό, ως αρμόδιο εταιρικό όργανο, κατά την απόλυτη κρίση του και προς το εταιρικό συμφέρον της εταιρείας τους όρους του Προγράμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης