Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στη «συμμαχία για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων» η TUV Austria Hellas

tags :
Στη «συμμαχία για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων» η TUV Austria Hellas
Στη «συμμαχία για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων» η TUV Austria Hellas
Στη «συμμαχία για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων» η TUV Austria Hellas

Στις 19 Οκτωβρίου, η εταιρεία, υπέγραψε την «Εθελοντική Συμφωνία Συνεργασίας» για την «Συμμαχία» και μπήκε ενεργά στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση του φαινομένου στη χώρα μας.

H TUV Austria Hellas, η κορυφαία εταιρία Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων της χώρας μας, με το βλέμμα στραμμένο στις μελλοντικές γενιές, στις οποίες οφείλουμε να παραδώσουμε έναν καλύτερο κόσμο, συμμετέχει στην πρώτη «Συμμαχία για τη Μείωση Σπατάλης Τροφίμων» στην Ελλάδα - μια δυναμική πρωτοβουλία της οργάνωσης Μπορούμε και της ΑΒ Βασιλόπουλος.
Συγκεκριμένα, στις 19 Οκτωβρίου, η εταιρεία, υπέγραψε την «Εθελοντική Συμφωνία Συνεργασίας» για την «Συμμαχία» και μπήκε ενεργά στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση του φαινομένου στη χώρα μας - ενός παγκόσμιου φαινομένου που μας αφορά όλους. Στόχος της Συμμαχίας είναι η ανάπτυξη συνεργειών και η παραγωγική συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ώστε να περιοριστεί το παγκόσμιο φαινόμενο της Σπατάλης Τροφίμων, που επιβαρύνει τον πλανήτη μας και επιτρέπει αποθέματα τροφίμων, τα οποία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν καθημερινές ελλείψεις στη σίτιση, να καταλήγουν στα απορρίμματα.
Η TUV Austria Hellas, που εδώ και χρόνια πρωτοπορεί στη δημιουργία και εφαρμογή υπηρεσιών για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και την ανάπτυξή τους με περιβαλλοντικό πρόσημο, αλλά και πρωτοστατεί σε δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δείχνει για μία ακόμα φορά την ευαισθησία της και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τη διακρίνει. Μαζί με δημόσιες αρχές, επαγγελματικούς φορείς, επιχειρήσεις τροφίμων και εστίασης από όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας, οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών, φορείς της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας, συμβάλλει με όσα μέσα διαθέτει στην πρωτοβουλία που έχει πολλαπλασιαστικά κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη.
Η εκπρόσωπος της TUV Austria Hellas στη «Συμμαχία για τη μείωση της Σπατάλης Τροφίμων» και Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας και Επικοινωνίας της εταιρείας, Βασιλική Κωτσάκη, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά αγκαλιάσαμε και εμείς στην TUV Austria Hellas αυτή την πραγματικά ουσιαστική πρωτοβουλία. Με οδηγό τη φιλοσοφία μας ότι η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός, συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις της Συμμαχίας για την μείωση της Σπατάλης τροφίμων, για να συμβάλλουμε απτά στην προστασία του περιβάλλοντος και να συνεισφέρουμε στη διάσωση τροφίμων για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Για έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας, για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας».


www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης