Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σάμος: Το «τελευταίο αντίο» στον 17χρονο που έχασε τη ζωή του από τον σεισμό

tags :
Σάμος: Το «τελευταίο αντίο» στον  17χρονο που έχασε τη ζωή του από τον σεισμό
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Βαθύ Σάμου για να πει το τελευταίο αντίο στον 17χρονο 'Αρη
Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Βαθύ Σάμου την Κυριακή 1/11  η κηδεία του 17χρονου Άρη που έχασε τη ζωή του μαζί με την συμμαθήτριά του , τη 15χρονη Κλαίρη,   όταν καταπλακώθηκαν από την κατάρρευση τοίχου μετά ισχυρό τον σεισμό των 6.7 Ρίχτερ στο νησί.
Συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και καθηγητές βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας για να αποχαιρετήσουν τον 17χρονο μαθητή.
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ειρωνεία από αυτό που σήμερα έπρεπε εμείς οι δάσκαλοί σου να κάνουμε, να αγωνιζόμαστε τόσα χρόνια να σου μάθουμε τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας και πώς να την χρησιμοποιείς και σήμερα να μην βρίσκουμε λόγια να σου πούμε», ανέφερε ο καθηγητής του 17χρονου 'Αρη στον επικήδειο του.
«Σας ευχαριστούμε όλους από την καρδιά μας», είπε ο πατέρας του 'Αρη βγαίνοντας από την εκκλησία και ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί συγκινημένος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Σημειώνεται ότι στην κηδεία του παραβρέθηκαν η υφυπουργός Παιδείας, Σ. Ζαχαράκη, αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που βρήκε τα παιδιά καταπλακωμένα από τα ερείπια.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης